Søg

SønderjyskE snuppede sejren

Kasper Poulsen, 25. november 2016, kl. 23:07

SønderjyskE – Aalborg HK 29-18 (16-6) 

Målscorere SønderjyskE: Rikke Hoffbeck Petersen 6, Helena Løjborg 6, Emma Kiellberg Jørgensen 5, Camilla Nissen 5, Nina Bech 2, Nadia Kongsted 1, Cecilie Brandt 1, Rikke Petersen 1, Christina Tønder 1 og Celina Hansen 1.

De 2 point blev i det SønderjyskE da Aalborg HK kiggede forbi Aabenraa Idrætscenter. En helt forrygende start i målet af Louise Egestorp gjorde det virkelig svært for udeholdet at score og samtidigt havde de lyseblå god fart i benene. Så måltavlen viste 3-0 og et hjemmehold der sprudlede. Stillingen blev til 8-3 og senere 13-4. Rikke Hoffbeck Petersen var forrygende godt spillende på venstre fløj og da forsvarsspillet var i høj klasse, var der base for nogle kontrastød.

Så en fornem føring på hele 16-6 ved pausen og en koncentreret indsats i 1.halvleg. Eneste minus var den uskarphed man tillod sig foran målet, når nu chancen var til mere. Og lige præcis dette, blev kendetegnende for 2. halvleg. Der blev brændt alt for meget og derfor var det en meget jævnbyrdig 2. halvleg. Udeholdet kæmpede godt for sagen og hjemmeholdet havde problmer med at få bolden ind i målet.

Angrebsspillet var godt i perioder, men det er stadigvæk her at der skal ligges endnu flere ressourcer ind. Til gengæld bør der være tilfredshed med forsvarsspillet og samarbejdet med de 2 målmænd. Det var virkelig gode takter den unge Louise Egestorp og den rutinerede Orsolya Kurcucz fik vist i målet. Så selvom 2. halvleg aldrig blev helt velspillet, så kunne det ikke ændre på billedet af en kamp, hvor hjemmeholdet var et par skridt foran udeholdet hele vejen igennem.

Dermed fik SønderjyskE den vigtige sejr og tog et lille skridt opad i tabellen. 1.Division er utrolig tæt i år og der er ikke langt for top til bund. I næste spillerunde venter Horsens som p.t. indtager 10. pladsen, men blot har 4 point op til SønderjyskE på 4. pladsen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus