Søg

SønderjyskE-profil med de vigtige mål forlænger

Per Jessen, 15. marts 2018, kl. 5:30

Talentfulde Leonora Demaj har sat sin underskrift på en ny kontrakt med SønderjyskE Damehåndbold. Den nye aftale løber frem til sommeren 2020.

Leonora Demaj har om noget været spilleren bag de vigtige mål denne sæson med sejrsmål i de sidste sekunder mod både Horsens og Lyngby. Så sent som i lørdags udlignede ”Leo” i kampens sidste sekund på et frikast i opgøret mod Fredericia. Publikum i Arena Arena kan glæde sig over, at den talentfulde bagspiller også løber på banen i lyseblåt de kommende to sæsoner.

– Jeg er meget glad for, at Leo har valgt at forlænge sin kontrakt. Hun er en talentfuld spiller med et stort potentiale. Det er et dejligt og et stærkt signal, at hun tror på vores projekt, siger sportschef og cheftræner Olivera Kecman.

20-årige Demaj kom midt i sidste sæson til SønderjyskE og fik kort efter debut på Kosovos landshold. Den dygtige back har udviklet sig til en nøglespiller, der lyser op, når tingene spidser til og kampene skal afgøres.

– Hun er en spiller, som tager ansvar i de pressede og afgørende situationer. Hun er hårdtarbejdende og god i begge ender af banen. Hun dækker godt op og råder samtidig over et stort repertoire i angrebet, forklarer Kecman.

Demaj har denne sæson spillet alle 22 divisionskampe og lavet 70 mål.

Fakta Leonora Demaj
Alder: 20 år (25.08.1997)
Nationalitet: Kosovo/Danmark
Højde: 178 cm
Position: Venstre back
Kontrakt: 2 år (30.06.2020)
Tidligere klubber: Nakskov Håndboldklub, SHP (Sydhavspigerne), Nykøbing Falster Håndboldklub


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus