Søg

SønderjyskE på jagt efter endnu en udebanesejr

Kasper Poulsen, 19. oktober 2017, kl. 22:11

Optakt Bjerringbro FH – SønderjyskE 

De lyseblå er på jagt efter endnu en udebanesejr, når de lørdag gæster Bjerringbro Idrætscenter. Her venter et hjemmehold som efterhånden har været at finde i 1.Division en del år. De er p.t. placeret på 8. pladsen med 5 point efter 5 kampe.

Største bedrift indtil videre har været det uafgjorte resultat på udebane mod TMS Ringsted, men også hjemmesejren over Lyngby på 6 mål fortjener ros. Det var det samme antal mål, som SønderjyskE slog Lyngby med i sidste weekend. Så der venter en opgave der skal løses og udføres efter bedste evne.

Profilen på holdet igennem de sidste par sæsoner er Line Gyldenløve Kristensen. Hun er at finde på playmakerpositionen og har både overblikket og farligheden til at påkræve sig opmærksomheden. Hun er arkitekten bag mange af Bjerringbros angreb og er da også holdets topscorer med 6 mål i snit pr kamp. Ved siden af hende i bagkæden finder man Christina Haahr Larsen. Hun er kommet til klubben fra Holstebro og har indtil videre været godt spillende på Venstre Back. De 2 spillere har indtil videre lavet næsten halvdelen af Bjerringbros mål og er utrolige vigtige for hjemmeholdet. Holdets venstre håndet bagspiller hedder Sofie Neldeberg Nielsen og har tidligere optrådt for Holstebro og prøvet sig af i udlandet (Norge og Schweiz). Hun er godt skydende fra distancen og vil kun blive bedre i løbet af sæsonen.

På højre fløj har holdet Pernille Sandtorp som efter flere sæsoner i Norge er vendt hjem til Danmark og indtager nu en vigtig rolle for holdet på højre fløj i form af hendes træfsikkerhed fra fløjen, men også i kontrafasen.

I målet finder man den rutinerede Mai-Britt Laursen som på sine bedste dage kan gøre det yderst svært for modstanderen. Hun kender gamet og har været en vigtig brik på Bjerringbro mandskabet de sidste mange sæsoner.

SønderjyskE har stadigvæk Yasmin Sieljacks ude med skade, men ellers er truppen intakt. Holdet kommer med 3 sejre på stribe, men er godt klar over at det kræver forbedring i spillet, hvis holdet skal holde den gode stime. Der har været nogle gode perioder i alle kampene, men også tidspunkter hvor spillet har været lidt forkrampet og de forkerte beslutninger er blevet taget. Så der er ingen tvivl om at holdet ønsker at tage det næste step op og få gang i det sprudlende tempospil.

Kigger man på statistikken kan man læse sig frem til at SønderjyskE scorer i gennemsnit 27 mål pr kamp og lukker 24 mål ind p.t.

 

De vigtigste ting vi skal have med i bussen til Bjerringbro er vores fokus og indstilling. Vi har absolut ingen grund til at undervurdere vores modstander i dette opgør. De 2 seneste gange vi har været i Bjerringbro har vi spillet uafgjort og vundet med 3 mål, efter et opgør hvor vi var bagud det meste af 1. halvleg. De chancer vi vil tilkæmpe os i kampen, skal vi også sørge for bliver omsat til mål. Den udfordring har vi kæmpet lidt med i de foregående kampe. Derudover er det vigtigt at vores forsvarsspil holder aftalerne kampen igennem og at vi kan løse hjemmeholdets 7 mod 6 spil. Kan vi tage de skridt sammen som hold, så kan vi også tage sejren med os hjem og forhåbentlig en indsats, som vi vil kunne se tilbage på med stolthed. 

Assistenttræner Kasper Poulsen

 

Kampen spilles i Bjerringbro Idrætspark kl.14.00 lørdag d.21. oktober. 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus