Søg

SønderjyskE misser to point på udebane

Yasmin Solak, 23. november 2020, kl. 16:50

Det blev desværre ikke til en sejr for SønderjyskE, da de søndag tog turen til Bjerringbro for igen at spille turneringskamp. Kampen endte 20-22.

SønderjyskE tog i søndags til Bjerringbro for at genoptage turneringen efter en måneds pause, pigerne fik dog desværre ikke hevet to point med hjem til klubben.

Kampen startede ellers meget lige ud, og efter 12 minutters spil scorede Rebecca Sønderskov til stillingen 3-3.

Det indledte dog til en syv minutters målpause for SønderjyskE, og efter 19 minutters spil scorede Cecilie Bjerre til stillingen 4-5, og pigerne var dermed bagud med en.

SønderjyskE holdt sig meget i hælene af Bjerringbro i løbet af første halvleg, dog blev SønderjyskE’s sidste mål i første halvleg sat ind med fire minutter igen af Alberte Rasmussen, og Bjerringbro tog dermed en smule mere fra, og pigerne gik til halvleg med stillingen 7-11.

SønderjyskE startede anden halvleg mere skarpt ud, og kom efter 37 minutter af kampen op på stillingen 10-11 efter et mål fra Pernille Johannsen.

Bjerringbro tog da igen mere fra, og kom på kort tid foran med fem mål, pigerne blev dog ved med at holde fast i kampen, og med ni minutter igen scorede Pernille Johannsen til stillingen 17-18, og pigerne var igen kun bagud med et enkelt mål.

SønderjyskE begyndte at hale ind på Bjerringbro, og med fem minutter tilbage af kampen scorede Jackie Moreno til stillingen 20-20.

Dette blev dog SønderjyskE’s sidste mål i kampen, og Bjerringbro endte med at løbe med sejren til sidst med slutresultatet 20-22.

Kampens topscorer blev Pernille Johannsen med fem mål.

Pigerne spiller kamp igen på søndag hjemme i arenaen mod AGF Håndbold klokken 15:00.

Fakta

Kampen i tal

Bjerringbro – SønderjyskE 22-20 (11-7)

Mål, SønderjyskE: Pernille Johannsen 5, Clara Thomsen 3, Jackie Moreno 3, Cecilie Bjerre 2, Eline Osland 2, Rebecca Sønderskov 2, Camilla Aastrup 1, Ricka Gindrup 1, Alberte Rasmussen 1.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus