Søg

SønderjyskE missede to vigtige point

Yasmin Solak, 25. januar 2020, kl. 21:46

Det blev til et nederlag med et enkelt mål til SønderjyskE, da de fredag aften tog turen til IF Stjernen, Odense. Kampen endte 26-25.

 Efter nogle uger med nogle gode sejre, blev det desværre til et nederlag i fredags, da SønderjyskE tabte til IF Stjernen, Odense som endnu ikke havde nogle point.

Kampen startede meget jævnt ud, og de to hold skiftedes til at score målene. Efter 15 minutters spil scorede Leonora Demaj til stillingen 6-5. Vi var dermed foran med et mål.

Efter 23 minutter kom vi foran med to mål, efter fire mål på stribe fra Rikke Hoffbeck til stillingen 10-8.

Sidste mål i første halvleg blev også sat ind af Rikke Hoffbeck til stillingen 13-10. Vi gik til halvleg med stillingen 13-11.

Anden halvleg startede skidt ud for SønderjyskE og IF Stjernen fik scoret fire hurtige mål, imens vi selv kun scorede et enkelt i de første syv minutter. Stillingen efter 37 minutters spil var dermed 15-14 til IF Stjernen.

Dog spidsede SønderjyskE en smule til og kom foran med to mål efter et mål fra Sara Mitova til stillingen 18-16.

Efter kun et enkelt mål på otte minutter, scorede Caroline Amalie Rasmussen efter 48 minutters spil til stillingen 21-20, modstanderne var dermed igen foran med et enkelt mål.

Efterfølgende skiftedes de to hold til at score målene, dog hele tiden med en føring til modstanderne. Efter 58 minutter scorede Rikke Hoffbeck til 25-25, dog var dette SønderjyskE’s sidste mål i kampen, og vi taber derfor med et enkelt mål. Kampen endte 26-25.

Kampens topscorer Rikke Hoffbeck sætter nogle ord på skuffelsen.

-Vi må allesammen se ind ad, for som hold var det på ingen måde godt nok. Stjernen kom ikke med noget, der overraskede os, så nederlaget ligger udelukkende ved os. Hvis vi vil indfri vores målsætning om at være i top 3, så skal vi kollektivt til at stramme op, og der er ingen tvivl om, at der venter hårdt arbejde forude. Så vi må på med arbejdshandskerne og kæmpe røven ud af bukserne, fortæller venstre fløj Rikke Hoffbeck.

SønderjyskE spiller næste kamp hjemme i arenaen mod Sæby HK på lørdag klokken 15:00.

Fakta

Kampen i tal

IF Stjernen, Odense – SønderjyskE 26-25 (11-13)

Mål, SønderjyskE: Rikke Hoffbeck 9, Leonora Demaj 7, Caroline Amalie Rasmussen 4, Sofie Schelde-Rasmussen 3, Sara Mitova 1, Helena Rut Örvarsdottir 1.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus