Søg

SønderjyskE indfører seksualundervisning

Kasper Poulsen, 1. april 2017, kl. 8:00

SønderjyskE indfører seksualundervisning

SønderjyskE Dame Håndbold indfører med øjebliklig virkning seksualundervisning fast en gang om ugen. Man har været nødt til at nedprioritere haltræningen for at gøre plads til seksualundervisning i løbet af ugen.

”Det har været et nødvendigt skridt for os, da vi ikke har ressourcer nok til at kunne færdiggøre sæsonen, hvis flere spillere ender på sidelinjen pga. graviditet” udtaler Sportschef Oli Kecman.

Da SønderjyskE truppen hovedsageligt består af meget unge spillere, har man i klubben følt sig forpligtet til at sætte dette i værk. Både for at fastholde klubbens ambitioner fremadrettet, men også for at hjælpe de bekymrede forældre, som måske ikke er klar til at blive bedsteforældre endnu.

”Vi vil især have fokus på at vores piger lærer at livet kan være bedre, hvis man lever det som single, mens man spiller håndbold. Og skulle det ske, at et par af spillerne alligevel kaster sig ud i dating livet, så har vi et gyldent regelsæt om, at man først kysser med sin fyr på 10. date” tilføjer Assistenttræner Kasper Poulsen.

Tiltaget er blevet taget godt i mod af spillertruppen, da de nu får nogle muligheder for at få svar på alle deres spørgsmål.

Mange af de unge spillere er kommet til os lidt mere rutinerede spillere og stillet lidt spørgsmål og dem vil vi nu kunne tage i fælles forum og få skabt tryghed om fremtiden.

Anfører Rikke Petersen

 

For yderligere spørgsmål til tiltaget kan man kontakte nedenstående:

L.O.L.

Mobil: 01042017


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus