Søg

SønderjyskE hev udebane sejr hjem

Yasmin Solak, 18. oktober 2020, kl. 10:37

SønderjyskE kom tilbage på sporet da de lørdag hev en sejr med hjem fra Rødovre. Kampen endte 23-18.

SønderjyskE tog lørdag turen til Rødovre HK for at spille endnu en turneringskamp. Pigerne hev to point med hjem efter en sejr på udebane med slutresultatet 23-18.

Kampen startede en smule til Rødovres fordel, men pigerne fik det hurtigt vendt, og da der var spillet 17 minutter af kampen, scorede Pernille Johannsen til stillingen 6-3. Dermed var vi foran med tre mål.

Første halvleg forløb sig ellers meget tæt, og sidste mål i første halvleg for SønderjyskE blev sat ind af Clara Thomsen, og pigerne gik til pause med en føring på et enkelt mål og resultatet 10-9.

Anden halvleg startede lidt målfattigt for SønderjyskE og efter 38 minutters spil scorede Eline Osland til 13-14, og dermed var pigerne bagud med en.

Dog blev det indledningen til en stribe af mål for SønderjyskE, da pigerne efterfølgende scorede fire mål i træk til stillingen 17-14.

Pigerne holdt det gode spil til slut af kampen. SønderjyskE’s sidste mål blev sat ind af Kathrine Kubicki, og kampen endte 23-18.

Kampens topscorere blev Clara Thomsen og Eline Osland, hver med seks mål.

SønderjyskE spiller næste kamp på hjemmebane på lørdag klokken 15:00

Fakta

Kampen i tal

Rødovre HK – SønderjyskE 18-23 (9-10)

Mål, SønderjyskE: Eline Osland 6, Clara Thomsen 6, Pernille Johannsen 4, Kathrine Kubicki 3, Sofie Schelde 2, Camilla Aastrup 2.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus