Søg

SønderjyskE hev to vigtige point med hjem

Yasmin Solak, 28. februar 2020, kl. 20:07

Det blev til en sejr for SønderjyskE, da de torsdag tog turen til Odense og mødte DHG på udebane. Kampen endte 26-28.

 SønderjyskE er igen i top tre i 1. divisionen efter de torsdag slog DHG på udebane. Pigerne hev to meget vigtige point med hjem efter slutresultatet 26-28.

Kampen startede skarpt ud for SønderjyskE, og efter fem minutters spil scorede Helena Rut Örvarsdottir til stillingen 1-4.

Pigerne bevarede føringen, og efter 17 minutter scorede Nina Bech til stillingen 6-11.

SønderjyskE løb så ind i en målpause på syv minutter hvilket bragte DHG tættere på pigerne, dog gik vi til pause med stillingen 10-14 og dermed en firemålsføring til SønderjyskE.

Anden halvleg startede meget jævnt ud, og pigerne holdt stadig den stabile føring, og efter 43 minutters spil scorede Caroline Amalie Rasmussen til stilingen 15-20.

DHG begyndte da at tage mere fra, og da der var seks minutter tilbage af kampen scorede Rikke Hoffbeck til stillingen 23-24. Dog scorede pigerne efterfølgende tre mål på stribe og kom foran 23-27.

SønderjyskE endte med at hive sejren hjem med stillingen 26-28.

SønderjyskE keeper Johanne Graugaard sætter nogle ord på sejren.

-Vi vidste inden kampen, at det var to vigtige point der var på spil mod DHG, så vi er selvfølgelig rigtig glade for den sejr vi fik. Det var fedt, at vi fik en rigtig god start på kampen og hurtigt kom foran, det gav en masse god energi. Og selvom det spidsede til i slutningen af kampen og DHG kom op på uafgjort, så formåede vi at holde hovederne kolde og ikke smide sejren væk. Så det var alt i alt en god kamp, hvor vi fik kæmpet med alt hvad vi havde fra start til slut, fortæller Graugaard.

Kampens topscorer blev Helena Rut Örvarsdottir med 8 mål.

SønderjyskE spiller næste kamp på hjemmebane, søndag den 8. Marts mod Hadsten.

Fakta

Kampen i tal

DHG – SønderjyskE 26-28 (10-14)

Mål, SønderjyskE: Helena Rut Örvarsdottir 8, Caroline Amalie Rasmussen 6, Rikke Hoffbeck 5, Nina Bech 4, Leonora Demaj 3, Sofie Schelde-Rasmussen 2.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus