SønderjyskE hev storsejr hjem

SønderjyskE fik i fredags hevet to gode point med hjem fra Aarhus, da de mødte AGF Håndbold på udebane. Kampen endte 17-25.

Det blev til en overbevisende sejr for SønderjyskE, da de i fredags tog turen til AGF Håndbold for at spille endnu en turneringskamp.

Kampen startede en smule skævt for SønderjyskE, og pigerne kom hurtigt bagud. Dog fik de rettet op efter 12 minutters spil, hvor Ricka Gindrup satte bolden i mål til stillingen 5-5.

Kampen begyndte da at vende en smule til SønderjyskE’s fordel, og pigerne begyndte så småt at tage afstand til AGF, da Eline Osland scorer til stillingen 7-9.

SønderjyskE holdt afstanden på to mål til AGF, og SønderjyskE’s sidste mål i første halvleg blev sat ind af Frida Nygaard, og pigerne gik til pause med stillingen 9-11, og dermed en to-måls føring.

Anden halvleg startede skarpt ud for SønderjyskE, pigerne holder AGF på et mål i løbet af de første ti minutter af anden halvleg, hvilket bragte SønderjyskE foran 10-16 efter et mål fra Sofie Schelde.

Den gode afstand til AGF blev holdt, og efter 49 minutters spil, scorede Cecilie Bjerre til stillingen 12-21.

SønderjyskE spillede en sejrssikker anden halvleg, og SønderjyskE’s sidste mål i kampen blev sat ind af Nina Bech. SønderjyskE kunne dermed tage hjem med to vigtige point i bagagen og et slutresultat på 17-25.

Kampens topscorer blev Cecilie Bjerre med fem mål.

Fakta

Kampen i tal

AGF Håndbold – SønderjyskE 17-25 (9-11)

Mål, SønderjyskE: Cecilie Bjerre 5, Camilla Aastrup 4, Sofie Schelde 4, Frida Nygaard 4, Eline Osland 3, Ricka Gindrup 3, Jackie Moreno 1, Nina Bech 1.

(Foto: Finn Poulsen)

Lørdag D. 24. Februar 14:00