SønderjyskE hev overlegen sejr hjem på hjemmebane

SønderjyskE kom godt op på hesten igen i weekenden, da de fik en stabil sejr over AGF Håndbold. Slutresultatet blev 33-19.

AGF gæstede i søndags Arena Aabenraa til endnu en turneringskamp for SønderjyskE.

SønderjyskE startede kampen skarpt ud. Efter otte minutters spil scorede Rebecca Sønderskov til stillingen 6-2 og SønderjyskE var dermed foran med fire mål.

Pigerne holdt føringen og da der var spillet 19 minutter af kampen scorede Camilla Aastrup til stillingen 11-4.

AGF fik dog halet en smule ind pigerne i slutningen af første halvleg, og SønderjyskE gik til pause med stillingen 16-13.

SønderjyskE var klar fra anden halvlegs start og kom på syv minutter foran 20-13, efter et mål fra Eline Osland.

Pigerne fortsatte målstimen og efter 42 minutters spil satte Ricka Gindrup et mål ind til stillingen 24-13.

SønderjyskE spillede en overlegen kamp og sejren var aldrig i fare. Cecilie Bjerre satte kampens sidste mål ind til slutresultatet 33-19.

Kampens topscorere blev Rebecca Sønderskov, Cecilie Bjerre og Eline Osland, hver med seks mål.

Fakta

Kampen i tal 33-19 (16-13)

Mål, SønderjyskE: Rebecca Sønderskov 6, Cecilie Bjerre 6, Eline Osland 6, Lene Østergaard 4, Pernille Johannsen 4, Camilla Aastrup 3, Sofie Schelde 1, Ricka Gindrup 1, Jackie Moreno 1.

Fredag D. 26. April 19:00