Søg

SønderjyskE henter profil som assistenttræner

Jacob Ravn, 25. oktober 2019, kl. 15:00

Peter Nielsen, der kommer med stor erfaring fra herrehåndbolden, bliver ny assistenttræner i SønderjyskE Damehåndbold.

Det er en mand, der har prøvet en masse, der fremover skal være assistenttræner i SønderjyskE Damehåndbold.

Peter Nielsen er en rigtig klubmand, der har spillet mange sæsoner i Fredericia, og han har prøvet sig af i det store udland, hvor han har repræsenteret polske Wisla Plock, tyske Saarlouis og norske Runar Sandefjord.

I sommer indstillede han sin aktive karriere, og hans første kapitel i trænerkarrieren skal altså skrives i SønderjyskE Damehåndbold, hvor sportschef Olivera Kecman er stolt over, at klubben har kunnet hente en velkendt spiller fra herrehåndbolden.

– Jeg er glad og stolt over, at vi kan få sådan et navn til SønderjyskE Damehåndbold. Han er et kendt navn i herrehåndbolden, og vi er glade for, at han har lyst til at indlede sin trænerkarriere hos os.

– Det er en mand, der har en ufattelig stor erfaring som spiller. Han har en taktisk intelligens, og han er rolig i pressede situationer, og jeg glæder mig meget til at samarbejde med ham, siger Olivera Kecman.

Peter Nielsen ser frem til at tage hul på livet som håndboldtræner for SønderjyskE Damehåndbold.

– Det er mit første trænerjob, men som spiller kunne jeg godt lide at lære fra mig og tage mig af nogle af talenterne i truppen, så det har altid været naturligt for mig, og jeg har tidligt vidst, at det var den vej, jeg ville gå, når jeg var færdig med min aktive karriere.

– Jeg vil gerne være et sted, hvor spillerne og klubben har ambitioner, for det har jeg selv, og der er SønderjyskE et godt match for mig. Jeg glæder mig til at komme i gang, siger Peter Nielsen.

Den nye assistenttræner er med, når SønderjyskE Damehåndbold lørdag tager imod TMS Ringsted i Arena Aabenraa.

Kontrakten løber i første omgang sæsonen ud, men begge parter håber, at der bliver tale om et længerevarende samarbejde.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus