Søg

SønderjyskE henter højre fløj i Team Esbjerg

Kell Haugaard, 6. maj 2020, kl. 5:30

SønderjyskE henter højre fløj i Team Esbjerg

 Efter et par sæsoner med ophold i bl.a. Nykøbing Falster og Team Esbjerg er Pernille Johannsen tilbage hos SønderjyskE Damehåndbold, hvor hun har underskrevet en to-årig kontrakt.

Pernille Johannsen trådte sine barne- og ungdomshåndboldsko i Rødekro IF, og fik faktisk ligadebut allerede som 16årig. På trods af sin unge alder har hun allerede prøvet talentet af flere steder omkring i landet, bl.a. i ligaklubberne Nykøbing Falster og Team Esbjerg.
Nu er hun tilbage i Aabenraa og hos SønderjyskE, og det er til stor tilfredshed for cheftræner Peter Nielsen:

– Pernille Johannsen er den første spiller, som jeg har haft på ønskelisten til holdkortet for den kommende sæson. Hun kender klubben og lokalområdet ud og ind, og ikke mindst kender hun også de lyseblå værdier i SønderjyskE.

– Hun har spillet i tre ligaklubber, som uden at overdrive er placeret i den sjove ende af ligatabellen. Hun har et dansk mesterskab på CV´et, og hun har også fået prøvet sig af i Champions League. Selvom hun kun er 23 år, har hun masser af erfaring og er blevet matchet mod de bedste i hendes tidligere klubber. Pernille Johannsen er en ønskespiller for os, og hun bliver en vigtig del af satsningen på unge talenter, som vi vil hente fra både vores egen landsdel; men også fra andre klubber rundt omkring i landet, fastslår Peter Nielsen.

Pernille Johannsen ser også frem til at komme tilbage til Sønderjylland og SønderjyskE:
– Det har jo altid været en fantastisk klub for mig, og hele setup´et med ambitionerne og værdierne passer bare til mig. Jeg ved, at jeg kan udvikle mig videre gennem træning, spilletid og ansvar. Det får jeg en god mulighed for nu, og jeg glæder mig virkelig meget til at spille i den lyseblå trøje igen, slutter Pernille Johannsen.

Tilknytningen af Pernille Johannsen er blevet mulig med en hjælpende hånd fra Søgård Byg A/S. Det er samtidigt også aftalt, at Søgård Byg A/S bliver personlig sponsor for Pernille Johannsen i de kommende to sæsoner.

 Fakta Pernille Johannsen
Alder:                 23 år (26.09.1996)
Position:           Højre fløj
Kontrakt:          2 år (30.06.2022)
Tidligere klubber: Rødekro IF, SønderjyskE, Odense Håndbold, Gudme HK, Nykøbing Falster Håndbold, Team Esbjerg

FOTO: SønderjyskE Damehåndbold.
Billedtekst: Pernille Johannsen ved kontraktunderskrivelsen sammen med Kjeld Hansen, Søgård Byg A/S og bestyrelsesformand Hans Henrik Damgaard, SønderjyskE Damehåndbold.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus