Søg

SønderjyskE gav sig selv en julegave

Kasper Poulsen, 17. december 2016, kl. 23:14

Bjerringbro FH – SønderjyskE Damer 22-25 (8-9)

Bjerringbro FH: Kamilla Kristensen 5, Line Kristensen 3, Nanna Frausing 3, Simone Kristiansen 3, Emilie Bangshøi 2, Katrine Pedersen 2, Jannie Havlykke 2 og Lise Sundgaard 2

SønderjyskE Damer: Leonora Demaj 7, Camilla Nissen 5, Cecilie Kirkeby Brandt 4, Emma Kiellberg 3, Celina Hehnel Hansen 2, Louise Egestorp 2, Lea Rømer 1 og Nina Bech 1

Efter 3 sejre på stribe, ventede der de lyseblå en svær udebanekamp i Bjerringbro. Mod et hjemmehold som startede sæsonen stærkt og har placeret sig i midten af 1.division. De har gjort det svært for mange modstandere med deres overtalsspil (7 mod 6), som de praktiserer i minimum en halvleg i hver kamp.

Det blev en helt lige 1.halvleg, hvor begge hold stod stærkt i defensiven, men hvor offensiven haltede lidt. Så efter 15 minutter var stillingen 6-5 til hjemmeholdet. Bjerringbro valgte herefter at gå over til deres overtalsspil, men havde ikke uden videre succes med dette. Faktisk lykkedes det Louise Egestorp at kaste 2 bolde i modstanderens mål, da dette stod tomt i denne periode.

Men en helt lige 1. halvleg endte med en smal føring til SønderjyskE på 9-8. De lyseblå havde været godt forberedte på at spille i undertal i forsvaret og arbejdede benhårdt her.

Og lige præcis arbejdsindsatsen forsvarsmæssigt var der brug for i 2. halvleg, da hjemmeholdet fortsatte med at spille deres overtalsspil. Bjerringbro kom ikke frem til de stor scoringsmuligheder trods deres overtalsspil og i stedet for kunne SønderjyskE midtvejs i 2. halvleg øge føringen fra 15-13 til 20-13 og kampen var reelt afgjort.

Leonora Demaj ydede en ekstra ordinær indsats i angrebsspillet, hvor hun sammen med Camilla Nissen fik gjort ondt på hjemmeholdet. Mens Cecilie Brandt imponerede stort på Højre fløj, hvor hun med 4 mål og et tilkæmpet straffekast fik vist sig fra sin bedste side af.

Bjerringbro gik herefter frem i dobbeltmandsopdækning og havde succes med dette, da de lyseblå piger tog hurtige og ikke altid velovervejet afslutninger i denne periode. Men det lykkes aldrig for hjemmeholdet at komme helt op og det endte derfor med en 3 målsejr til SønderjyskE.

Vi kan være yderst tilfredse med vores forsvarsindsats i 50 minutter af kampen. Det var imponerende den måde vi dækkede op på og vi stod virkelig sammen som et hold og fuldførte denne vanskelige udfordring sammen. Det var en rigtig god måde at slutte sæsonen af på før jul og vi trænger nu til lidt juleferie og en periode væk fra håndbolden. Men man kan være sikker på at vi kommer tilbage med ekstra energi og en sult efter mere, når vi starter op igen. God jul til alle de frivillige som står bag os og yder en fantastisk indsats og selvfølgelig også til vores supportere som altid bakker os op og er med til at få det bedste frem i os.

Cheftræner Oli Kecman

 

Holdet går nu på juleferie og er tilbage i den lyseblå trøje igen, når EH Aalborg kigger forbi Aabenraa Idrætscenter lørdag d.07.01.17 kl.15.00.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus