Søg

SønderjyskE faldt med ære

Kasper Poulsen, 20. april 2017, kl. 23:07

SønderjyskE – TTH Holstebro 23-27 (12-11)

SønderjyskE:  Camilla Nissen 11, Emily Baunsgaard 4, Helena Løjborg 3, Emma Kiellberg 2, Frida Blohm 2 og Nina Bech 1

TTH Holstebro: Annette Jensen 6, Mathilde Neesgaard 5, Hege Wahlquist 5, Pauline Bogelund 4, Line Hougaard 3, Sara Trier Hald 2 og Line Skak 1

Der blev kæmpet, fightet og ofret sig fra begge sider af, da Holstebro og SønderjyskE stod overfor hinanden. Begge hold havde intentioner om at spillet et brag af en kamp og gøre alt hvad der var muligt. Det blev en helt lige 1. halvleg, hvor ingen af holdene formåede at trække fra og hvor største føring var på 2 mål. Holstebros bagspillere Annette Jensen, Mathilde Neesgaard og Pauline Bødelund trak et stort læs for udeholdet og havde god flow i spillet.

Mens SønderjyskE med godt forsvarsspil og kloge angrebsåbninger formåede at holde ved og sørgede for en lille overraskende føring på 12-11 ved pausen.

I 2. halvleg var det Camilla Nissen der gik forrest for hjemmeholdet, mens Emily Baunsgaard lyste op, da hun kom over på favoritpladsen og satte nogle flotte mål ind herfra. Men 2 ting blev afgørende for kampens resultat og gjorde at Holstebro kunne trække sig sejrsrigt ud af kampen og sikre sig overlevelse i Dame Ligaen. Marianne Lundsby leverede en stor præstation i målet og både i 1. halvleg og især i 2. halvleg, var hun den reelle forskel på de 2 hold. Mens Hege Wahlquist udnyttede de mange redninger og fik sat nogle dræbende kontra mål ind i 2. halvleg.

Så selvom de lyseblå gjorde deres bedste for aldrig at slippe grebet om kampen, så formåede man aldrig at komme tættere på end 2 mål de sidste 10 minutter og derfor kunne Holstebro storjuble efter kampen. Et tegn på at det virkelig var lykkes SønderjyskE at presse TTH Holstebro over 2 kampe og man fik derved vist, at så stor er afstanden mellem de bedste 1.divisions mandskaber og de nederst rangerende liga mandskaber altså heller ikke.

Men et stort tillykke til Holstebro med forbliven i Ligaen og til SønderjyskE pigerne er der blot at sige, flot fightet og tak for et par rigtige gode kampe i kvalifikationsspillet til Ligaen. Det var håndbold, når det er bedst.

Pigerne er nu sendt på ferie og kaldes ind igen 1. maj, hvor træningen genoptages med henblik på den nye sæson.

Dog mangler der stadigvæk en kamp inden sommerferien, da holdet spiller Pokalkamp onsdag d.10. maj kl.20.00 på udebane mod Århus Fremad fra 3.Division.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus