Søg

Sønderjyllands bedste talentmiljø

Kasper Poulsen, 18. januar 2017, kl. 10:55

Nye talenter skal udvikles

SønderjyskE er stedet for de talenter der vil noget ekstraordinært med håndbolden. Vi har i Sønderjyske Ungdom et af de bedste udviklingsmiljøer i Danmark og især samarbejdet mellem U18 holdet og Damerne i SønderjyskE er unikt udtaler Cheftræner Oli Kecman.

I truppen i år har vi vores anfører Rikke Petersen, som er et glimrende eksempel på hvor langt man kan nå med sit håndbold. Hun har været med hele vejen fra da Sønderjyske Ungdom blev startet op til nu. Vores måske største profil Camilla Nissen er ligeledes en af vores egne talenter og lige nu er hun en bærende spiller på Dame holdet og var 1.Divisions bedste spiller for 2 sæsoner siden. Yngste mand i SønderjyskE truppen er unge Yasmin Sieljacks. Hun fik debut på 1. holdet allerede som 16 årige og har i denne sæson været fast mand på holdkortet. Det til trods for at hun kun er 18 år. Hun er ligeledes et produkt af den talentudvikling som sker i SønderjyskE Damehåndbold regi fortæller Assistenttræner Kasper Poulsen.

I den netop overstået sæson i Dame Ligaen fik hele 5 stk. U18 spillere spilletid på 1. holdet. Det drejer sig om Annika Slaikjer Hansen, Rikke Hoffbeck Petersen, Cecilie Brandt, Lea Haaning Rømer og Julie Schnoor.

Rikke Hoffbeck Petersen er nu fast mand på Dame holdet, hvor hun indtager Venstre Fløj, mens Lea Haaning Rømer og Cecilie Brandt begge er at finde i 1.Divisions truppen.

 

Det er vigtigt for os, at vi samler de unge spillere i Sønderjylland, der vil noget med deres håndbold og som ønsker at få udfordret sig selv, i dette fantastiske træningsmiljø. For der skal et godt træningsmiljø til, hvis der skal skabes ligaspillere og da vi er hele Sønderjyllands hold, er vi klar på at påtage os denne opgave.

Assistenttræner på 1.Divisions holdet og Cheftræner for U18 holdet Kasper Poulsen

 

Vores U16 og U18 Pige hold i Sønderjyske Ungdom er en yderst vigtig base for os, da de er fremtidens SønderjyskE spillere. Derfor bliver der lagt masser af energi og entusiame ind i dette projekt, som skal skabe fremtidens ligaspillere i lyseblåt. Vi har skabt et unikum i Sønderjylland inden for talentudvikling og vejen til Ligahåndbold. Men det hårde arbejde er først lige begyndt, slår Cheftræner Oli Kecman fast.

Der er kun en vej fremad og det er træning, træning og træning. Det er på denne måde man udvikler unge spillere og skaber selvtillid og tro på egne evner. Vi vil derfor samle de største talenter i Sønderjylland til en prøvetræning og en orientering om projektet lørdag d.18.02 kl.10.30-13.00 i Aabenraa Idrætscenter. 

Der vil komme mere information i den nærmeste fremtid.

Er du interesseret i at høre mere om projektet, så kontakt talentansvarlig Kasper Poulsen på 51786191.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus