Søg

Der skal hamres igennem

Kasper Poulsen, 14. september 2017, kl. 19:24

Optakt Hadsten Håndbold – SønderjyskE

Kampprogrammet i Damernes 1.Division er tilrettelagt således at SønderjyskE indenfor de første 3 runder, møder tre modstandere, som de fleste har peget på vil ende i top 5. Så der er virkelig noget på spil hver eneste gang, der bliver fløjtet op for tiden. Alle kender betydningen af en god start på sæsonen, så derfor er det en spændende udfordring, som venter lørdag i Hadsten hallen.

Begge hold kom godt fra start. Det lykkes Hadsten at hive en kneben sejr hjem på 20-19, fra en svær udebane i Skanderborg. Liganedrykkerne måtte i sidste ende give fortabt over for et Hadsten hold, som viste moral lige til det sidste. Mens de lyseblå leverede en flot præstation på hjemmebane mod EH Aalborg og snuppede 2 point med en sejr på 28-26.

Det er nummer 2 og 3 fra sidste sæson som nu mødes i 2. spillerunde og hjemmeholdet fra Hadsten har ikke lagt skjul på at ambitionerne for denne sæson er oprykning til Ligaen. Det kræver en top 2 placering at sikre sig den direkte oprykning.

I forhold til sidste sæson har holdet forstærket sig med 3 tidligere SønderjyskE spillere. Nemlig stregspilleren Lea Rømer, bagspilleren Christina Tønder og bagspilleren/fløjspilleren Astrid Schultz. Der har også været tilgang fra liganedrykkeren fra Skanderborg, hvor man har hentet Amalie Angel. Hun tilfører noget fysik og skudstyrke til holdet. Mens man i Silkeborg/Voel har hentet venstre fløjen Laura Christiansen. Derudover har de holdt på alle de bærende spillere fra sidste sæson, hvor de mest iøjnefaldende var Sara Kececi i målet, som på sine bedste dage, kan gøre livet surt for mange modstandere. Mens Josefine Orby Poulsen i bagkæden, var holdets suveræne topscorer i sidste sæson. Hun er vant til at tage stort et ansvar og er sammen med Malene Mogensen dem der oftest skiller sig ud på holdet. Især Malene Mogensen er en ren publikumsyndling og spilleren der kan afgøre mange kampe på egen hånd.

Statistikken fortæller at SønderjyskE har vundet de seneste par udebanekampe i Hadsten hallen, mens Hadsten har vundet de 2 seneste opgør i Aabenraa. Så der er garanti for en spændende duel og masser af fight.

De lyseblå er uden skader i truppen p.t og dette er som regel altid et godt udgangspunkt for at præstere optimalt. Sidste gang de 2 hold mødtes, fyrede Malene Mogensen og Josefine Orby Poulsen 13 mål ind til sammen, mens SønderjyskEs anfører Helena Løjborg og Emma Kiellberg stod for hele 15 mål til sammen.

 

Det er to hold med ambitioner der støder sammen. Hadsten Håndbold har bestemt ikke dæmpet deres forventninger til sæsonen, men tværtimod har de gjort klart for alle, at målet er en oprykning til Ligaen. Så det kan ikke blive andet end en fremragende test for begge hold, hvor det fysiske og taktiske absolut vil spille ind. Vi skal hamre igennem på de ting der virker og få udnyttet disse perioder optimalt og samtidigt få stoppet Hadstens mange indspil til stregspillerne. Men først og fremmest skal vi holde os til konceptet og udnytte alle de dygtige ressourcer vi har i vores trup. Det her er en af de kampe vi glæder os rigtig meget til. 

Assistenttræner Kasper Poulsen

 

 

Kampen spilles lørdag d.10.09 kl.13.30 i Vestjysk Bank Arena, Hadsten. 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus