Søg

Sidste kamp i denne sæson

Kasper Poulsen, 9. maj 2019, kl. 10:20

SANTANDER CUP 6. runde

Optakt AGF Håndbold – SønderjyskE

De lyseblå spiller i aften sidste kamp før sommerferien, da de i 6. runde af Santander Cup møder AGF Håndbold på udebane. Begge hold har været at finde i 1.division i denne sæson og har givet hinanden et par gode opgør. Det første opgør i Arena Aabenraa endte 28-28, mens det i andet opgør blev en sejr til SønderjyskE på 27-21.

AGF endte dog på en 11.plads i 1.division og rykkede dermed ud af rækken og er næste sæson at finde i 2.division.

Dette betyder også at der i begge lejre er spillere der har sin sidste kamp for klubben. Mens AGF Håndbold må forvente at tage afsked med en del profiler efter nedrykningen, er det også farvel til en del spillere i SønderjyskE.

Claudia Rompen spiller i aften sin sidste kamp for klubben, efter 2 sæsoner i den lyseblå trøje. Det er ligeledes afskedskamp for Ricka Gindrup som efter 4 gode sæsoner i den lyseblå trøje skal prøve noget nyt efter sommerferien. Anfører Emma Kiellberg takker også af efter 4 sæsoner i klubben, hvor hun både nåede at blive topscorer for holdet, blive spilleren i den nuværende trup med fleste kampe for klubben og udvikle sig til en klar forsvarsprofil.

Så det er både tid til at sige farvel til spillere, men så sandelig også gøre sit bedste for at stemple ind til 1/8 delsfinalerne i Santander cup, hvor et Ligahold vil vente på vinderen af aftenens kamp.

 

Kampen mod AGF spilles kl.19.00 i Ceres Park hal 1.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus