Søg

En sejr vi husker

Kasper Poulsen, 24. oktober 2016, kl. 8:59

Roskilde Håndbold – SønderjyskE 25-27 (12-12)

Roskilde Håndbold : Olivia Black 8, Kamilla Haagensen 6, Nanna Stormly 4, Josephine Juncker 3, Malene Nielsen 2 og Anna Grundtvig 2

SønderjyskE Damer:  Emma Kiellberg 8, Yasmin Sieljacks 5, Camilla Nissen 5, Rikke Hoffbeck 3, Rikke Petersen 2, Helena Løjborg 2, Nadia Kongsted 1 og Nina Bech 1

Det blev en af de helt store oplevelser da de lyseblå håndboldpiger gæstede Roskilde hallerne. Hjemmeholdet mødte ind til kampen med stor selvtillid og en god opbakning. Så alle muligheder for en rigtig topkamp var tilstede og kampen levede til fulde op til de forventninger, man med rette kunne have til sådan et opgør.

Begge hold havde deres små perioder i 1.halvleg, hvor man fik rystet modparten, men ikke mere end at kampen var helt lige og præget af en del tekniske fejl. Begge hold havde hver deres trumfkort i bagkæden, hvor Olivia Black og Emma Kiellberg på skift bød ind med nogle flotte langskudsmål.

Det var derfor helt lige efter en 1. halvleg, hvor ingen af holdene havde formået at udnytte deres gode periode.

Fra 2. halvlegs start var det de lyseblå, som havde størst succes med at få lagt et godt pres på hjemmeholdet. Man fik hele tiden bragt sig foran, mens hjemmeholdet kæmpede med at få reduceret og udlignet. Roskilde var aldrig foran i 2.halvleg.

Det der lignede et afgørende hul ved stillingen 19-16 til SønderjyskE, hvor især Camila Nissen havde været storspillende, udviklede sig til et rigtig drama. For hjemmeholdet fik kæmpet sig tilbage og udlignet til 19-19. Her var det især Olivia Black som havde stor succes med sine underhåndsskud.

Men et nyt tempo angreb på sejren rystede hjemmeholdet. Helena Løjborg og Rikke Hoffbech Petersen gjorde rigtig ondt på Roskilde og 4 mål på stribe fra de lyseblå afgjorde reelt kampen. Stillingen var nu 24-20 og herfra lykkes det aldrig hjemmeholdet at komme helt tæt på.

Den unge Yasmin Sieljacks kom med stor power i dette opgør og var yderst udfordrende i hendes spil. Mens SønderjyskEs anfører Rikke Petersen spillede en af hendes bedste kampe og var storspillende i defensiven, mens hun satte et par afgørende mål ind i angrebet.

Kampen sluttede med en sejr på 27-25 og dermed fik SønderjyskE altså stoppet Roskildes stime på 4 sejre i træk.

 

Sejren er selvfølgelig af stor betydning for os, da 1. divisions puljen er meget åben og flere hold byder sig til. Men først og fremmest havde vi som hold, brug for at præstere og vise overfor hinanden, at vi har det i os, der skal til i de rigtig svære kampe. Vi stod sammen og viste hinanden vejen og det er den vej, vi skal følge i de kommende kampe.

Cheftræner Oli Kecman

Næste kamp er torsdag d.27.10 kl.18.30 i Aabenraa Idrætscenter, hvor Hadsten Sports Klub kigger forbi.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus