Sejr til SønderjyskE efter lang kamppause

Det blev til to gode point til SønderjyskE, da de i søndags tog turen til Roskilde Håndbold for at komme i kamp igen. Kampen endte 24-26.

SønderjyskE hev i søndags en vigtig sejr med hjem, efter de spillede på udebane mod Roskilde Håndbold. Det blev til en tomålssejr for pigerne, og slutresultatet blev 24-26.

SønderjyskE kom lidt skævt fra start, og Roskilde kom hurtigt foran, dog efter 12 minutters spil fik Pernille Johannsen udlignet til stillingen 6-6.

Første halvleg fortsatte meget jævnt, og efter 20 minutter af kampen scorede Sofie Schelde til stillingen 10-10.

Med to minutter tilbage af første halvleg scorede Eline Osland til stillingen 13-14, og pigerne var da foran med et enkelt mål.

Dog var Roskilde hurtige til at få udlignet, og SønderjyskE gik til pause med stillingen 16-15 og de var dermed bagud med en.

SønderjyskE var klar fra anden halvlegs start, og efter 34 minutters spil scorede Jackie Moreno til stillingen 17-18, og SønderjyskE var nu igen foran.

SønderjyskE holdt gennem anden halvleg et spil, der gjorde at Roskilde hele tiden var bagud med et enkelt mål, og tre gode straffekastredninger fra Alberte Rasmussen, gjorde at SønderjyskE hele tiden kom et skridt tættere på sejren.

Med fire minutter igen af kampen satte Ricka Gindrup bolden ind i mål til stillingen 23-25, og det blev til en to måls føring til SønderjyskE i kampens sidste minutter.

Kampens sidste mål blev sat ind af Lene Østergaard til stillingen 24-26, og dermed fik de sønderjyske piger hevet to vigtige point med hjem til klubben.

Kampens topscorer blev Eline Osland med fem mål.

Fakta

Kampen i tal

Roskilde Håndbold – SønderjyskE 24-26 (16-15)

Mål, SønderjyskE: Eline Osland 5, Ricka Gindrup 4, Pernille Johannsen 4, Jackie Moreno 3, Lene Østergaard 3, Camilla Aastrup 3, Sofie Schelde 2, Stella Muir 2.

Lørdag D. 24. Februar 14:00