Søg

Sejr i Santander Cup

Per Jessen, 2. marts 2016, kl. 14:00

Santander Cup 5. runde

Team Haderslev KFUM – SønderjyskE 25-30 (14-18)

Det var et meget ungt mandskab der blev sendt på banen, mod de lidt mere rutinerede spillere fra Haderslev. Liga holdet var blevet blandet med U18 holdet og nye spillere fik derfor chancen for at vise sig lidt frem. Det blev derfor en lidt blandet oplevelse præstationsmæssigt.

Det startede ellers fint op med en fornuftig start på 4-1. Men herefter faldt niveauet lidt og der måtte en timeout til for at få holdet tilbage på rette spor. Holdet fik bragt sig foran med 6 mål og sørgede for hele tiden at være i kontrol af kampen, så der kunne skiftes flittigt ud og give flere af de unge uprøvede spillere muligheden for at være med til at gøre en forskel.

Emma Kiellberg og Kristina Logvin var de 2 Liga spillere som trak det største læs rent offensivt og var med til at sørge for at de lyseblå kunne gå til pause foran med 4 mål.

Der blev igen lagt afstand til hjemmeholdet i 2.halvleg, trods det at fejlprocenten var stor fra SønderjyskEs side af i det etablerede angrebsspil. Måske logisk nok, med tanke på at flere spillere blev skiftet ind undervejs og rytmen derfor blev brudt.

Med 8 minutter tilbage af kampen og en føring på 29-20, blev der givet frit spil til eksperimenter i slutningen af kampen og det endte derfor med en sejr til SønderjyskE på 30-25.

Der var flere gode U18 præstationer i kampen, hvor de mest iøjnefaldende var stregspiller Lea Rømer, som normalt er anfører på U18 holdet og bagspilleren Annika Slaikjer Hansen.

Lea Rømer spillede 2×30 minutter, da hun var eneste stregspiller til dagens kamp og slap godt fra dette med en rigtig flot præstation. Men også bagspilleren Annika Slaikjer Hansen viste strålende spil i kampen og satte hele 4 mål ind, trods det at hun blot spillede sin 2. kamp i sæsonen efter en længere skadesperiode.

Så alt i alt en dejlig sejr og en kamp som gav muligheden for at blande U18 truppen med Liga truppen. Sejrens størrelse var underordnet i denne pokalkamp, men erfaringen for disse unge spillere er vigtig og brugbar fremover.

Holdet er dermed klar til 6. runde af Santander Cup.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus