Søg

Sejr i første træningskamp

Kasper Poulsen, 21. august 2016, kl. 14:31

Dame holdet fra SønderjyskE var i går et stykke hjemmefra, da der var arrangeret træningskamp mod 1.Divisions konkurrenterne fra DHG. Træningskampen blev spillet i Gjern, da DHG lå i træningslejr her.

Det blev en kamp, hvor begge hold kom med god fart i benene og var tydeligt opsatte på at efterlade et godt indtryk i første træningskamp. Efter en jævnbyrdig 1. halvleg, hvor holdene skiftes til at føre, lykkes det for SønderjyskE at få slået et hul og kunne derfor gå til pause foran med 15-9. Tempoet gik lidt ud af kampen i 2. halvleg, men der kom aldrig spænding om resultatet, da de lyseblå hele tiden var foran med 5-8 mål. Det tætteste øjeblik var da kampen blev fløjtet af ved slutresultatet 24-20.

Jeg er meget tilfreds med at holdet formåede at sætte sådan et flot tryk i 1.halvleg, trods det at vi stillede op til kampen med blot 2 udskiftere. Vi spillede meget smalt, mens DHG havde det dobbelte antal spillere til rådighed. Alligevel førte vi an i tempospillet og det var en sand fornøjelse at se pigerne vælge så mange rigtige beslutninger i 1.halvleg. Vi blev udfordret omkring forsvarsspillet, hvor vi kan blive endnu tydligere i vores kommunikation omkring stregspilleren, så vi undgår at blive straffet hårdt. Arbejdsindsatsen kan vi bestemt være bekendt og så tager vi det med os videre, at der var nogle spillere der voksede med opgaven i dag. Nu er det tilbage i træningslokalet igen og så venter der holdet nye udfordringer i næste weekend, hvor holdet skal til Tyskland og deltage i et træningsstævne slutter Assistenttræner Kasper Poulsen. 

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus