Søg

Så er sæsonen skudt i gang

Kasper Poulsen, 10. september 2017, kl. 21:12

SønderjyskE – EH Aalborg 28-26 (18-11)

SønderjyskE : Emma Kiellberg 5, Rikke Hoffbeck 5, Celina Hehnel Hansen 4, Helena Løjborg 4, Caroline Amalie Rasmussen 4, Pernille Johannsen 2, Leonora Demaj 2, Yasmin Sieljacks 1 og Nina Bech 1

EH Aalborg: Kristina Bille 6, Laura Damgaard Lund 6, Line Berggren Larsen 5, Julie Aagaard 4, Emma Steffin 2, Kathrine Laigaard Skals 1, Julie Jensen 1 og Mirja Lyngsø Jensen 1

Sikke en start på sæsonen!
Det stærke EH Aalborg mandskab var på besøg i Arena Aabenraa og hvis man kigger udelukkende på 2. halvleg, forstår man godt at rigtig mange har tippet på en topplacering til dette mandskab. For de har altså fået samlet et stærkt hold og spillere med individuelle kvaliteter.
Men de lyseblå fra SønderjyskE, har altså selv ambitioner om en topplacering og spillerne fik virkelig vist at den her sæson kan blive yderst spændende. For det var simpelthen en fantastisk præstation spillerne foldede ud i 1.halvleg.
Ført an af Claudia Rompen i målet, som sørgede for flere gode og store redninger og så en yderst sprudlende Celina Hansen i angrebet. Hun var en nydelse at følge i dette opgør og lignede en spiller, som var hurtigere end sin egen skygge i handling og omtanke. Der var både assist til de 2 skyttere Caroline Rasmussen og Emma Kiellberg, indspil til Anfører Helena Løjborg på stregen og så var hun dygtig til at se sine egne muligheder.
På fløjen pakkede Rikke “Junior” Hoffbeck fuldstændig Kristina Bille ind og bidrag selv med nogle kvalitets mål i den anden ende. Så selvom Laura Damgaard og Line Berggen Larsen gjorde en smule ondt på de lyseblå, så var det næsten uvirkeligt at der stod 18-11 til pause. Det er sjældent at man kan få lov til at føre med 7 mål til pause i en topkamp. Men de lyseblå havde virkelig læst modstanderen godt og var skarpe i de afgørende situationer.
Der var faktisk ikke meget at være utilfredse med de første 10 minutter af 2. halvleg, bortset fra at de store chancer som hjemmeholdet tilkæmpede sig, stort set alle sammen blev brændt. EH Aalborgs målmand Mie Larsen hev de helt store redninger frem og sørgede for at de lyseblå ikke kunne få skabt afstand igen. Og pludselig var det udeholdet der var skarpe foran målet og 2. halvleg blev derfor en fight på nerver og dygtighed. Kristina Bille stemplede sig ind i opgøret og Julie Aagaard fik sat nogle vigtige mål ind. Mens de lyseblå kunne se Rikke Hoffbeck og Pernille Johannsen på fløjene score nogle vigtige mål. Og så var Yasmin Sieljacks garant for gåpåmod og et par vigtige aktioner i 2. halvleg.
Udeholdet fra EH Aalborg kom aldrig tættere på end 2 mål og da de endelig havde chancen for at reducere til 28-27, så snuppede Hafdis Renötudóttir straffekastet fra Kristina Bille.
Så det endte med stor jubel og glæde over en perfekt start på sæsonen. Det var ventet at denne kamp ville blive en gyser, så at de lyseblå i perioder spillede fremragende bold, er kun noget ekstra positivt at tage med på den rejse som venter forude.
Vi er yderst tilfredse med en sejr på hjemmebane i første turneringskamp. Vi så hvad vi kan præstere når vi spiller disciplineret og gennemfører tempospillet ned til mindste detalje. Men fik også en påmindelse om at der er ting vi kan optimere. Der er langt mere kvalitet i truppen, når vi får hele bredden med og her har vi flere ressourcer at hente frem til den næste svære kamp der venter os. Dog er jeg glad for at vi fik hele 9 spillere på måltavlen i en kamp, som var utrolig vigtig for begge parter. Det er et tegn på at der venter noget godt forude. 
Cheftræner Oli Kecman
Næste kamp er lørdag d.16.09 kl.13.30 i Hadsten. 

Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus