Søg

Ricka Gindrup vender tilbage til SønderjyskE Damehåndbold

Jacob Ravn, 18. november 2020, kl. 5:30

SønderjyskE Damehåndbold bliver med øjeblikkelig virkning forstærket af stregspilleren Ricka Gindrup, der vender tilbage til Aabenraa efter et ophold i Horsens.

Det er et særdeles velkendt ansigt, der nu trækker den lyseblå trøje over hovedet.

27-årige Ricka Gindrup var en af profilerne hos SønderjyskE Damehåndbold fra sommeren 2015 og fire år frem, inden hun skiftede til Horsens Håndbold Elite i sommeren 2019.

Nu vender hun hjem til SønderjyskE, hvor cheftræner Peter Nielsen tager imod med åbne arme.

– Vi ville gerne have tilknyttet Ricka Gindrup til sommer, men nu er der kommet en mulighed for at hente hende her og nu, og vi må sende en tak til Horsens, der virkelig har været en medspiller i den her proces. Det er ikke noget, der belaster vores økonomi for indeværende sæson (tilføjelsen af Gindrup er inden for SønderjyskE’s budgetramme i denne sæson, red.), så vi handler ansvarligt ud fra at have det stærkeste sportslige setup, og hun vil virkelig kunne hjælpe os i en tid, hvor vi er hårdt ramt af skader.

– I Ricka Gindrup får vi noget erfaring og hårdhed, som vi har haft for lidt af. Hun skal sammen med Camilla Aastrup og Alberte Kristensen danne en trio på vores streg og på skift udgøre vores midterakse i forsvaret. Vi kommer til at lægge vores spil lidt om, så vi kommer til at spille en del med to stregspillere i angrebet, siger Peter Nielsen.

Ricka Gindrup glæder sig til at komme tilbage til SønderjyskE og Aabenraa.

– Jeg har valgt SønderjyskE, fordi det er en klub, hvor jeg altid har følt mig hjemme. Det er en klub, som har ambitioner om at bygge et nyt hold op, som kan spille med i ligaen, og det vil jeg gerne være med til at føre ud i livet. Jeg tror på, at vi med de sønderjyske værdier og det potentiale, der findes i klubben, kan udvikle os til at blive en stærk trup, der holder sammen både på og uden for banen, siger Ricka Gindrup.

Ricka Gindrup tiltræder i SønderjyskE Damehåndbold med det samme, og hun har underskrevet en kontrakt, der løber frem til sommeren 2023.

FAKTA
Ricka Gindrup
Position:
Stregspiller
Født: 13. marts 1993 (27 år)
Højde: 185 cm.
Land: Danmark
Tidligere klubber: Roskilde, Lyngby, SønderjyskE, Horsens


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus