Søg

Rasmussen sværger SønderjyskE troskab

Per Jessen, 10. april 2018, kl. 5:30

Caroline Rasmussen kom til SønderjyskE for at rykke op i dameligaen. Det er fortsat målsætningen, selvom planen kan ende med at blive udskudt et år.

Bagspilleren Caroline Rasmussen er i gang med det første år af en to-årig kontrakt, der har en klausul, som giver hende mulighed for et klubskifte, hvis SønderjyskE ikke rykker op i år. Denne klausul har hun dog ikke i sinde at gøre brug af.

– Uanset hvordan sæsonen slutter om en lille måneds tid, vil jeg fortsat være at finde i SønderjyskE. Selvfølgelig tror jeg på holdet, trænerne, klubben og projektet i SønderjyskE. Med den seriøsitet og træningsintensitet, der bliver lagt i træningslokalerne fra alle på holdet, skal vi nok få kæmpet os tilbage i ligaen – hvad end det er i den her sæson eller næste. Lige nu handler det om at holde fokus på resten af sæsonen og tage en kamp af gangen, siger Caroline Rasmussen.

Før sidste runde af grundspillet i 1. division er det afgjort, at SønderjyskE slutter på tredjepladsen, som giver oprykningskampe mod Ajax København. Og københavneren Caroline Rasmussen ser frem mod knald eller fald-kampene mod sine bysbørn. Hun er faldet godt til i Sønderjylland, selvom der er langt hjem til kæresten i hovedstaden.

– Jeg har bestemt ikke fortrudt mit ”jyske eventyr”. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at der ikke har været tider, hvor det har været lidt svært. Men det er så her, det er fantastisk at have de holdkammerater, jeg har. Størstedelen af holdet er bosat i Aabenraa, hvilket giver gode muligheder for at se hinanden ved siden af træningen og lave andre ting. Og så er Aabenraa en ualmindelig hyggelig by med en imponerende lokalopbakning til SønderjyskE. Det hele er med til at danne rammerne om et miljø, hvori man ikke kan andet end at føle sig velkommen, siger den skudstærke back.

Profilerne Leonora Demaj og Emma Kiellberg har allerede forlænget deres aftaler. Og med den dejlige udmelding fra Caroline Rasmussen har cheftræner og sportschef Olivera Kecman endnu en vigtig brik på plads til næste års hold.

– Det er dejligt, at Caroline tror på projektet. Hun er faldet godt til og har udviklet sig med stærke præstationer i de seneste kampe. Hun kan med sine 22 år stadig udvikle sig yderligere. Uanset om det hedder 1. division eller HTH Go Ligaen, så bliver hun en bærende spiller for os næste sæson, siger Olivera Kecman.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus