Søg

Puljen er åben

Kasper Poulsen, 6. februar 2017, kl. 10:45

SønderjyskE – Roskilde 22-27 (10-11)

Det blev som ventet en rigtig hård dyst der ventede de lokale piger i kampen mod Roskilde. For udeholdet kæmpede deres mulighed kampen igennem og var mødt godt forberedte op.

Og så havde de i målmanden Sandra Mittet, spilleren der gjorde den største forskel i kampen. Hun var aldeles fremragende og stod for mange flotte præstationer, samtidigt med at hun fik lavet 2 mål på lange udkast. Derudover var udeholdet dygtige til at få sat deres stærke stregspiller Louise Mott i scene og hun stod for mange afgørende situationer.

Det blev en 1. halvleg hvor hjemmeholdet kunne kigge langt efter målene, men det samme var gældende for udeholdet fra Roskilde. Så efter 12 minutter var der blot scoret 2 gange og stillingen var 1-1. Der kom senere gang i målscoreren og udeholdet prøvede at trække fra, men de lyseblå blev ved med at kæmpe sig tilbage og kunne gå til pause kun bagud med 1 enkelt mål.

Fra starten af 2. halvleg var der hjemmeholdet der var dominerende og flere gange havde muligheden for at lukke kampen. Især de 2 fløjspillere Nina Bech og Frida Blohm var storspillende og stod for mange flotte aktioner. Men der kom aldrig rigtig flow i spillet og alt for mange angreb endte med dårlige beslutninger.

Men man sad alligevel med en fornemmelse af at de lyseblå ville snuppe sejren. men med 12 minutter tilbage af kampen, blev det hele vendt på hovedet od Roskilde var der med de klogeste beslutninger. En offensiv forsvarssatsning fra Sønderjyskes side blev ikke nogen succes og dermed kunne udeholdet snuppe sejren i topopgøret.

Dermed er 1.Divisions puljen åbnet helt op og 5 hold kæmper nu om at ende i top 3. Mens Ajax sidder solidt på 1.pladsen og dermed den direkte oprykningsplads.

Vi kan ikke være tilfredse med at vi spiller så individuelt angrebsspil i store perioder mod Roskilde. Det er vi ikke dygtige nok til at håndtere og vi er derfor nødt til at få holdspillet på banen igen. Ellers har vi ikke en chance mod de bedste hold i 1.Division. Vi ved hvad vi skal fremme i vores spil og det bliver vores opgave at have fokus her.

Cheftræner Oli Kecman

 

Næste kamp er på udebane mod Hadsten lørdag d.11.02 kl.15.00.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus