Søg

Optakt: SønderjyskE vil op i top tre

Yasmin Solak, 4. marts 2021, kl. 21:30

Efter to gode point i sidste uge, vil SønderjyskE forsøge at hive endnu en sejr hjem, når de på lørdag får besøg af DHG hjemme i Arena Aabenraa. Kampen spilles klokken 14:00.

På lørdag gæster DHG arenaen til et vigtigt håndboldopgør mod SønderjyskE, kampen spilles klokken 14:00.

Cheftræner Peter Nielsen ser frem til en spændende kamp

-Jeg forventer vi spiller en form for mellem topkamp på lørdag, nu her med fem kampe igen. Vi skal ud og vise vi gerne vil i top tre. Vi skal møde et godt hold som har fået nye spillere i løbet af sæsonen, jeg fornemmer det bliver en rigtigt fin kamp med to gode hold, og jeg forventer det er en kamp vi skal vinde, og dermed vise vores fælles ambitioner og mål for SønderjyskE. Vi kommer til at møde et hold med to rigtig gode skytter, hvilket vi har kigget på hvordan vi lige skal ramme dem, de har dygtige spillere så det er et godt hold. Vi har brugt kræfter på at forberede os til kampen i løbet af ugen. Det handler om vi kommer ind på banen for at vise, at det er vores hjemmebane, og at vi vil kæmpe rigtig meget for at få de to point, fortæller Peter Nielsen.

Venstre fløj Jackie Moreno håber også på to point.

-Jeg håber for det første vi vinder på lørdag, vi skal spille lidt mere struktureret end vi gjorde i vores seneste kamp. Vi skal lægge et lidt bedre tryk, og spille med noget mere bredte så vi får brugt alle spillere. Vi har set noget video af DHG, og trænet mod noget forsvar som de potentielt kan komme med, og så har vi i løbet af ugen prøvet på at rette op på de fejl, som vi lavede i kampen i sidste uge, så vi dermed kan spille en god kamp mod DHG, fortæller Jackie Moreno.

Kampen spilles på lørdag klokken 14:00 i Arena Aabenraa.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus