Søg

Optakt: SønderjyskE spiller topkamp på søndag

Yasmin Solak, 31. oktober 2019, kl. 20:27

Søndag klokken 19.30 spiller SønderjyskE en rigtig topkamp, når de på udebane skal møde de ubesejrede piger fra Vendsyssel.

Der venter en rigtig topkamp, når Vendsyssel Håndbold søndag tager imod SønderjyskE Damehåndbold. Det er nemlig rækkens nummer to og tre, der mødes i en spændende duel i Drinx Arena.

– Vi har haft en rigtig fin uge, hvor vi har villet ordne de ting, der ikke var så godt i seneste kamp, og når vi nu møder Vendsyssel på søndag, så er det første gang, vi ikke er favoritter, så vi kan spille helt frit. Vi vil derfor have stort fokus på vores returløb, formindske vores tekniske fejl og dække rigtig godt op, så vi dermed kan presse Vendsyssel hele kampen igennem. Det bliver en svær opgave for os, men vi glæder os, til det går løs og til at bygge videre på de gode ting, vi har, siger cheftræner Olivera Kecman.

Bagspiller Caroline Rasmussen ser frem til topkampen.

– Jeg forventer en kamp med en masse intensitet , da vi møder et Vendsyssel-mandskab, der endnu er ubesejret. Så for at vi kan tage to point med hjem til Aabenraa på søndag, er det vigtigt, vi får minimeret vores tekniske fejl fra kampen mod TMS Ringsted, og at alle mand slår fra sig i forsvaret, siger Caroline Rasmussen.

Holdet er klar til at gøre alt for at få de to point med hjem.

– Jeg er ikke tvivl om, at når vi først lander i Vendsyssel, så er alle mand klar til at kæmpe i den lyseblå trøje, for man kan jo ikke andet end at synes, det er sjovt at kunne tage to point med hjem, slutter Caroline Rasmussen af.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus