Søg

Optakt: SønderjyskE spiller første oprykningskamp

Yasmin Solak, 22. april 2021, kl. 20:28

På lørdag tager SønderjyskE turen til EH Aalborg hvor de skal spille første oprykningskamp i slutspillet. Kampen fløjtes i gang klokken 14:00.

SønderjyskE spiller på lørdag den første kamp om en plads i Bambusa Kvindeligaen, når de skal møde rækkens nummer to, EH Aalborg.

Cheftræner Peter Nielsen ser frem til en kamp med fuld fokus.

-Det jo sådan en kamp, som på lørdag, vi har håbet at skulle have gennem hele sæsonen, den har vi trænet på at få lov til at spille. Til vores træninger i den her uge har vi været gode til at holde fokus, vi har givet lige 10% mere end det ellers høje fokus vi har holdt hele gennem sæsonen. Jeg kan mærke vi har en spillertrup, der er 100% klar til det her. Vi havde en god oplevelse mod Bjerringbro  i sidste weekend, som også var en vigtigt kamp, og jeg glæder mig til vi skal have sådan en kamp mere, som vi kan lære en masse af.

-Ift. EH Aalborg har vi to nederlag og en sejr i bagagen, det er det hold vi har spillet flest gange i mod i denne sæson, og vi er to hold der begge gerne vil spille fysisk, og det er det vi skal op og gøre. Vi skal spille på, at vi har fået mere bredde igen og folk er tilbage fra skader. Vi skal spille med højt tempo, en masse kontra, stå stærk i forsvar og spille klogt angrebsspil, vi kommer derop for at vinde, fortæller Peter Nielsen.

Kampen starter klokken 14:00 på lørdag i Aalborg.

Foto: Finn Poulsen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus