Søg

Optakt: SønderjyskE er klar til kamp om alt eller intet

Yasmin Solak, 1. maj 2021, kl. 14:15

Efter et nederlag i torsdags er SønderjyskE nu klar til at hive to point med hjem i sidste oprykningskamp mod EH Aalborg. Kampen spilles søndag i Aalborg klokken 15:00.

SønderjyskE spiller på søndag om alt eller intet, når de for sidste gang i oprykningsspillet tager turen til EH Aalborg om en plads videre i kvalifikationsspillet.

Cheftræner Peter Nielsen er klar til den spændende kamp.

-Jeg synes jo det bliver vanvittigt spændende, vi får endnu en kamp hvor vi enten går derfra glade eller ked af det, så jeg forventer egentligt vi komme derop og spiller en god kamp. Vi har lige nogle punkter vi skal tilbage til, det vi har været gode til hele sæsonen skal vi også være gode til i morgen. Vi skal have styr på Aalborgs 5-1 forsvar, så skal vi spille klogere med bolden og score på vores chancer. Men det er klart, at nu står vi igen i en kamp hvor vi skal bevise hvad vi gerne vil. Vi modstod ikke presset særligt godt i kamp to, hvilket jeg også tager på min kappe, at vi ikke lige fik ramt det rigtige niveau, og vi spillede syv mod seks lidt for længe. Vi har nu set en masse video og er godt forberedte, så jeg tænker vi godt kan vinde kampen i morgen, fortæller Peter Nielsen.

Kampen fløjtes i gang i Aalborg klokken 15:00 på søndag.

Foto: Finn Poulsen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus