Søg

Optakt: Kamp mod Hadsten efter to ugers pause

Yasmin Solak, 29. november 2019, kl. 12:40

Det er nu tid til at SønderjyskE igen skal spille en turneringskamp, denne gang på udebane mod Hadsten på søndag klokken 15:00.

Efter to ugers pause fra turneringen, tager de SønderjyskE piger på søndag turen til Hadsten, hvor de skal spille sæsonens niende turneringskamp.

Højrefløj Nina Bech sætter nogle ord på sine forventninger til kampen på søndag.

-Vi skal have fuld fokus på kampen, vi har lige haft en lang kamppause som vi skal have rystet ud af kroppen igen, så vi skal stå godt i forsvaret, hænge sammen i midterforsvaret, og løbe en hel masse med Hadsten, siger SønderjyskE’s højrefløj Nina Bech.

-Hadsten er et godt hold, som vi tidligere har haft tætte kampe i mod. Men jeg forventer at vi kommer hjem med 2 point på søndag, slutter Nina Bech af.

Cheftræner Olivera Kecman ser frem til at komme i gang med turneringen igen.

-Vi har i mange år altid haft spændende opgør i Hadsten, og vi glæder os til at komme i gang igen og spille kampe. Vi er favoritter på søndag, så vores målsætning er at vi skal vise vi er tophold. Vi har dog i de seneste to uger haft spillere med på landshold, så vi har været ude af rytmen håndboldmæssigt da vi ikke alle sammen har været her, men vi skal vise at vi er tophold, vi skal stå godt i forsvar, og meget gerne løbe rigtig meget kontra mod Hadsten, fortæller cheftræner Olivera Kecman.

-Vi har to kampe tilbage inden juleferien, så vi vil meget gerne holde os ubesejrede ind til jul, slutter Kecman af.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus