Søg

Optakt: Jagten på to point og en god fornemmelse

Yasmin Solak, 11. oktober 2019, kl. 17:14

Lørdag tager SønderjyskE’s håndboldpiger turen til Sæby i sæsonens femte turneringskamp.

Efter kun ét point i de to seneste kampe er det tid til, at SønderjyskE hiver en sejr hjem, når de på lørdag møder oprykkerne fra Sæby på udebane. Kampen spilles klokken 15.00.

– Efter det skuffende resultat i den seneste kamp, skal vi virkeligt stramme op og rette op på mange ting. Uden tvivl er det vigtigt, at vi forbedrer vores forsvar og får noget mere aggressivitet. Vi har samtidig også haft stor fokus på vores afslutninger i løbet af ugen, så vi kan præstere en bedre præstation end tidligere, siger cheftræner Olivera Kecman.

– Sæby er de nye oprykkere, de har derfor ikke noget pres på sig, og de kan kun overraske. Det kan derfor godt være svært at spille mod sådan et hold som Sæby, mener Kecman.

Venstre fløj Rikke Hoffbeck Petersen har ambitioner om mere end bare de to point i Sæby.

– For mig er det ikke nok, at vi bare kommer hjem med to point. Det er også vigtigt, vi kommer derfra med en rigtig god fornemmelse. Vi skal derfor have vores forsvar til at fungere, og så skal vi løbe stærkere end dem for at tage de to point og dermed få en rigtig god oplevelse, siger Rikke Hoffbeck Petersen.

– Det er altid sjovere at køre tre timer hjem i bus, når man har en sejr med i bagagen og en rigtig god oplevelse, slutter Hoffbeck af.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus