Søg

Opryknings-aspiranterne tager imod SønderjyskE

Kasper Poulsen, 4. november 2016, kl. 11:28

Optakt Ajax – SønderjyskE

Det er et stærkt hold som tager i mod de lyseblå i lørdag eftermiddag. Ajax har fået en super start på denne sæson og er efter 6 kampe ubesejret. De 2 flotteste sejre har indtil nu været på udebane mod Lyngby og Fredericia. Lyngby blev besejret med 30-17 og Fredericia blev slået med 29-22.

Ajax er i de sidste 3 sæsoner endt i top 3 i 1.Division. Højdepunktet var 2. pladsen i sidste sæson ellers har holdet indtaget 3. pladsen de andre 2 sæsoner. Så det er et stabilt tophold i 1.Division der i dag tager imod SønderjyskE.

På holdet finder man nogle unge interessante navne. Den 18 årige Ida-Marie Dahl indtager stregpositionen og har en vigtig rolle i Ajax offensive forsvar. Stine Nørklit Lønborg har imponeret i bagkæden og taget et stort ansvar. Mens man finder den efterhånden rutinerede Stine Frandsen på højre back, hvor hun deler spilletid med den meget velspillende Cecilie Specht. Og så er det altså værd at bemærke at den tidligere landsholdsspiller Christina Krogshede har fundet sig til rette på Ajax holdet og er den næstmest scorende spiller på holdet.

Ajax har haft stor succes med deres offensive 3-2-1 forsvar indtil videre, men kan også dække 6-0. Og lige netop forsvarsspillet er det som Ajax har haft størst succes med indtil videre. De har suverænt 1.Divisions bedste forsvar og har i gennemsnit kun lukket 18 mål ind pr kamp. Til gengæld har dette kostet på fairplay kontoen hvor Ajax indtil har været det mest “bisset” hold.

I SønderjyskE lejren er der tvivl om Yasmin Sieljacks bliver spilleklar, ligesom Celina Hansen endnu mangler en del for at være på fuld styrke. Emily Baunsgaard er stadigvæk ude med skade.

Der er meldt om god opbakning fra SønderjyskE Damehåndbold support. De sender en bus af sted, som vil stå bagved holdet i denne svære udebanekamp.

 

Kampen spilles lørdag d.05.11 kl.15.00 i Bavnehøj Arena.

 

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus