Søg

Olivera Kecman stopper som sportschef og cheftræner til sommer

Jacob Ravn, 17. februar 2020, kl. 18:00

Olivera Kecman stopper som sportschef og cheftræner i SønderjyskE Damehåndbold til sommer, men hun fortsætter med at have en vigtig rolle i den klub, som hun har tjent trofast i snart 15 år.

Alt godt har en ende, og Olivera Kecman mener nu, at tiden er ved at være inde til at give depechen videre i SønderjyskE Damehåndbold.

Derfor stopper ”Oli” som sportschef og cheftræner efter denne sæson, og SønderjyskE Damehåndbold skal dermed have ny cheftræner fra sommeren 2020.

– Jeg har lyseblåt blod i mine årer efter snart 15 år i klubben, og jeg tænker SønderjyskE dag og nat. Jeg er stolt af det, som vi har bygget op i klubben, og jeg elsker stadig at træne pigerne. Jeg føler dog også, at tiden er ved at være moden til, at nye kræfter kommer til og tager over, og derfor stopper jeg i mine nuværende funktioner, når vi har gjort denne sæson godt færdigt, siger Olivera Kecman.

Hverken klub eller Kecman ønsker dog at give slip på næsten 15 års erfaring, så efter sommerferien fortsætter hun i en ny rolle på en deltidsstilling i SønderjyskE.

– Jeg kan slet ikke forstille mig ikke længere at være en del af SønderjyskE, så det passer både SønderjyskE og mig godt, at vi fortsat vil have et tæt bånd til hinanden. Jeg har en masse know-how efter så mange år i SønderjyskE og dansk håndbold, så jeg vil bidrage med en anden rolle samt have opgaver i organisationen i SønderjyskE, og jeg vil være behjælpelig med udviklingen af SønderjyskE Damehåndbold uden for banen, siger Olivera Kecman.

SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen roser Kecman, der har været en trofast og hårdtarbejdende medarbejder i mange år.

– ”Oli” er den, der har gjort allermest for SønderjyskE Damehåndbold igennem alle årene, og ingen kan sætte en finger på hendes indsats. Jeg har stor respekt for hendes arbejde i klubben, og derfor glæder det mig også, at vi har fundet en løsning, hvor hun fortsat har en tilknytning. Nu retter vi fokus på, at vi i fællesskab skal slutte sæsonen så højt som muligt i tabellen og skabe en ny fremtid for damehåndbolden i SønderjyskE fra sommeren 2020, siger Klaus Rasmussen.

Også bestyrelsesformand Hans Henrik Damgaard giver ”Oli” de bedste ord med på vejen.

– Hun har gjort en fantastisk indsats i SønderjyskE Damehåndbold, og hun har gjort meget godt for klubben igennem mange år. Hun har været en fuldblodstræner og har været loyal og lyseblå hele vejen igennem, og derfor er det også glædeligt, at vi også fremover råder over hendes erfaring og ekspertise. Nu har vi frem til sommer til at finde en afløser for hende, og indtil da skal hun sammen med assistenttræner Peter Nielsen gøre den her sæson færdig på bedst tænkelig vis, siger Hans Henrik Damgaard.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus