Søg

Ny stor udfordring venter

Kasper Poulsen, 22. oktober 2016, kl. 13:11

Optakt Roskilde Håndbold – SønderjyskE

Søndag eftermiddag står SønderjyskE Damerne overfor en af de helt fede udfordringer. Man skal op i mod det ubesejrede hold fra Roskilde som p.t. indtager 1. pladsen i 1.Division.

Roskilde har fået en perfekt start på sæsonen med 4 sejre i 4 kampe. De har slået DHG, Aalborg HK, Horsens HK og Fredericia. Flotteste præstation var hjemmesejren over Horsens som blev sat på plads med en storsejr på hele 33-20. Så det er et hold med stor selvtillid der venter de lyseblå.

På Roskilde holdet finder man nogle spændende navne. I målet har de en sikker skanse i Sandra Mittet, som tidligere har optrådt med succes for Nykøbing Falster. Deres suveræne topscorer med hele 34 mål i 4 kampe, hedder Anna Grundtvig og findes ude på venstre fløj. I bagkæden dukker navnene Olivia Black, Josephine Juncker og Kamilla Haagensen op. De har udmærket sig igennem flere sæsoner og er godt sammenspillet.

Det er altså 2. kamp i træk at SønderjyskE skal op i mod et ubesejret hold, som rider på en bølge og er stærkt besat på holdkortet. Hjemmebaneholdet fra Roskilde må derfor bære favoritrollen i dette opgør, hvor man helt sikkert kan forvente 2 hold som vil være opsatte og skabe et spændende opgør.

For 2 SønderjyskE spillere bliver det til et gensyn med en klub, hvor de tidligere har optrådt. Målmanden Louise Egestorp har tidligere spillet for klubben i 1.Division, mens den skadede SønderjyskE spiller Ricka Gindrup har spillet for klubben i mange år som ungdomsspiller.

Det er fantastisk at få lov til at spille disse kampe, hvor spillerne virkelig bliver udfordret og hvor der er en masse på spil. For det er 2 hold med selvtilliden i orden der mødes og som begge hører til i toppen af 1.Division. Men selvfølgelig er det Roskilde der har det største pres på sig, da de er på hjemmebane og har været godt spillende i de første 4 kampe. Men vi er klar på denne udfordring og kommer med alt det som kendetegner os.

Cheftræner Oli Kecman

 

Kampen spilles søndag d.23.10 kl.14.00 i Roskilde hallerne.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus