Søg

Norsk power til SønderjyskE Damehåndbold

Jacob Ravn, 18. juni 2020, kl. 5:30

SønderjyskE Damehåndbold har lavet en toårig kontrakt med den 21-årige norske bagspiller Eline Osland.

Når du er født og opvokset i Norge og er vant til at spise elg, rensdyr og hjort til morgenmad, bliver du ofte stor og stærk – ja, det kan vel bedst sammenlignes med at vokse op i Sønderjylland, hvor du får solæg, gode råd og sønderjysk rugbrød.

Det er også en stærk nordmand, som SønderjyskE Damehåndbold nu har skrevet kontrakt med. Den 21-årige bagspiller Eline Osland har lavet en toårig aftale.

– Eline Osland er et klassisk eksempel på en norsk pige. Vi får en spiller, der arbejder benhårdt i hallen og i styrkelokalet, hvilket passer rigtig godt ind i vores klubværdier og det, vi gerne vil stå for.

– Jeg er sikker på, at vi med hendes træningsiver har et rigtigt godt udgangspunkt for at udvikle hende i vores rammer. Hun er lidt unik i forhold til, at hun kaster lige godt med begge hænder, og det kan give os et par gode kort på hånden i forhold til spillestil, da vi kan spille med hende på højre back, hvor hun selv kan vælge skudarm. Det er en meget komplet spiller, vi får, og som vi så skal udvikle til næste hylde, siger cheftræner og sportschef Peter Nielsen.

Eline Osland glæder sig til de nye udfordringer i SønderjyskE.

– Jeg valgte SønderjyskE, fordi jeg synes, at det lyder meget spændende, at klubben er i gang med at bygge et nyt hold op, og det har jeg stor lyst til at være en del af. Trænerne har en klar plan og vision for træningshverdagen, og det har været en stor grund til, at jeg har valgt at skifte hertil. Jeg er sikker på, at jeg kan udvikle mig meget i klubben, og jeg glæder mig til at komme i gang og møde spillerne og alle de andre, der er i klubben, siger Eline Osland.

Nordmanden har i forvejen et godt kendskab til Danmark og 1. division, da hun i sidste sæson spillede for Bjerringbro FH.

FAKTA
Navn: Eline Osland
Position: Bagspiller
Land: Norge
Født: 19. april 1999 (21 år)
Tidligere klubber: Hinna Håndball, Sola Håndball, Bjerringbro FH


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus