Søg

Norsk back fuldender truppen i SønderjyskE Damehåndbold

Jacob Ravn, 18. august 2020, kl. 5:35

SønderjyskE Damehåndbold har skrevet en toårig kontrakt med den norske venstre back Cecilie Løvdal. Hun bliver sidste tilgang til holdet, der dermed er klar til at tage hul på 2020/21-sæsonen.

SønderjyskE Damehåndbold har nu samlet holdet, der skal i kamp i den lyseblå trøje i 2020/21-sæsonen.

Den sidste tilgang er 21-årige Cecilie Løvdal, der kommer til klubben fra Ajax København, og sportschef og cheftræner, Peter Nielsen, har store forventninger til den norske venstre back.

– Cecilie Løvdal er en norsk venstre back, der kommer med stor fysik og et godt skud. Vi har ledt efter en spiller, der kan gå ind og forstærke holdet, og det mener jeg, at vi nu har fundet. Vi får her en spiller, som de andre hold er nødt til at komme frem til, så hun kommer til at skabe meget plads til vores stregspillere og de spillere, der er omkring hende.

– Hun skal også være en del af midteraksen i forsvaret, så vi igen kan skifte ud og køre kampene på et højt tryk. Hun er endnu en ung og meget spændende spiller, og vi tror på, at hun kan udvikle sig til at blive en profil i dansk håndbold inden for en årrække, siger Peter Nielsen.

Cecilie Løvdal glæder sig over sit skifte til SønderjyskE Damehåndbold og dansk håndbold.

– Jeg har altid haft en stor drøm om at spille håndbold i Danmark. Nu har jeg fået denne mulighed, og det er meget stort for mig, og min drøm er gået i opfyldelse. Jeg er meget taknemlig for, at SønderjyskE har taget imod mig med åbne arme, og jeg er blevet mødt af nogle fantastiske mennesker. Det her er en god mulighed for, at jeg kan udvikle mig som spiller og menneske, og det er en klub, man føler sig tryg i, og jeg ser mit skifte til SønderjyskE som en stor mulighed for mig.

– Valget har været let for mig. Jeg er stolt over, at jeg har fået denne mulighed, og jeg glæder mig til at blive en del af holdet, og jeg er klar til at give alt og krige sammen med denne gruppe, siger Cecilie Løvdal.

Sæsonens første kamp for SønderjyskE Damehåndbold er tirsdagens kamp i pokalturneringen, Santander Cup, mod EH Aalborg. Den spilles klokken 19.00 i Arena Aabenraa.

FAKTA
Navn: Cecilie Løvdal
Position: Venstre back
Land: Norge
Født: 29. august 1998 (21 år)
Tidligere klubber: IK Grane Arendal og Gjerpen Håndball


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus