Søg

Nederlag til SønderjyskE i første turneringskamp

Yasmin Solak, 7. september 2020, kl. 16:18

Det blev desværre ikke til en sejr for SønderjyskE i sæsonens første turneringskamp, da de tog turen til Ringkøbing Håndbold i søndags. Kampen endte 29-21.

SønderjyskE fik desværre ikke hevet to point med hjem, da de søndag troppede op mod Ringkøbing på udebane.

Pigerne kom ellers skarpt fra start med to hurtige mål fra Clara Thomsen, og efter fem minutters spil scorede Jackie Moreno til stillingen 4-0.

SønderjyskE holdt føringen og efter 20 minutter af kampen scorede Pernille Johannsen til 9-6, og var dermed foran med tre mål.

Ringkøbing kom da lidt tættere på pigerne, og efter en stabil første halvleg gik SønderjyskE til pause med stillingen 12-12.

Anden halvleg startede også godt ud, og efter syv minutter scorede Jackie Moreno til 17-15 og pigerne var igen foran.

Dette var dog indledningen til en ni minutters målpause og efter 14 minutter af anden halvleg scorede Rebecca Sønderskov til 18-19 og pigerne var bagud med en.

Ringkøbing tog mere og mere fra, og da der var otte minutter tilbage af kampen scorede Sofie Schelde til stillingen 20-24.

Pigerne scorede ikke de følgende syv minutter, og i det sidste minut satte Camilla Aastrup kampens sidste mål ind til slutresultatet 29-21.

Kampens topscorer blev Jackie Moreno med 5 mål.

Cheftræner Peter Nielsen sætter nogle ord på kampen.

-Jeg synes vi spiller godt i første halvleg, vi spiller kontrolleret og får brugt alle spillere. I pausen får vi snakket om de ting der gav os problemer, og vi får en god start i anden halvleg, hvor vi kommer ud over stepperne. Vi begynder så at få problemer offensivt, hvilket gør at vi får smidt bolden i hænderne på Ringkøbing, og de får løbet en masse kontra. Vi har en overtalssituation da der mangler en 6-7 minutter af kampen, hvor vi er bagud med fem mål og får spillet os til to gode chancer. I stedet for at komme tættere på en sejr der, bliver det så til et stort nederlag ,da vi laver nogle dumme fejl til sidst vi ikke burde lave, fortæller Peter Nielsen.

SønderjyskE spiller næste kamp hjemme i arenaen på lørdag kl. 15:00 mod EH Aalborg.

Fakta

Kampen i tal

Ringkøbing Håndbold – SønderjyskE 29-21 (12-12)

Mål, SønderjyskE: Jackie Moreno 5, Rebecca Sønderskov 4, Clara Thomsen 4, Camilla Aastrup 3, Eline Osland 2, Louise Andresen 1, Pernille Johannsen 1, Sofie Schelde-Rasmussen 1.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus