Nederlag til SønderjyskE efter god fight

Det blev desværre ikke til en sejr for SønderjyskE, da de søndag tog turen til Horsens for at spille mod ligaholdet om oprykning til Bambusa Kvindeligaen. Resultatet blev 32-28.

SønderjyskE kæmpede godt gennem hele kampen mod Horsens Håndbold Elite, det blev dog ikke til en sejr på udebanen, og Horsens kunne dermed hive pointene hjem i den første oprykningskamp.

SønderjyskE kom lidt skævt ind i kampen, og Horsens fik dermed to hurtige mål. Dog efter fire minutter fik SønderjyskE’s Lene Østergaard sat første bold i mål til stillingen 2-1.

Horsens formåede at få en større afstand til SønderjyskE, dog holdt pigerne alligevel godt ved, og efter et kontramål fra Pernille Johannsen, var stillingen efter 15 minutter 8-5.

Horsens fik da igen en længere afstand ned til SønderjyskE, men efter nogle flere kontramål fra SønderjyskE holdt de sig stadig inde i kampen.

Med fem minutter igen af første halvleg satte Sofie Schelde et straffemål ind til stillingen 13-10.

Dog satte SønderjyskE blot et mål mere ind i første halvleg mens Horsens satte to ind, og dermed gik SønderjyskE til pause med stillingen 15-11.

SønderjyskE fik en god start på anden halvleg, og efter 32 minutters spil, satte Celina Hansen bolden i mål til stillingen 15-13.

SønderjyskE scorede da kun et mål de følgende syv minutter og kom dermed bagud med hele fem mål.

SønderjyskE fik dog kæmpet sig flot tilbage og efter 44 minutters spil scorede Pernille Johannsen til stillingen 22-20.

Dog tog Horsens igen mere fra og med syv minutter igen af kampen var pigerne igen bagud med fem mål. Dog satte Lene Østergaard da et godt mål ind til stillingen 29-25.

Med fem minutter igen af kampen var SønderjyskE bagud med tre mål, og efter en stor redning af Johanne Graugaard, fik pigerne nu mulighed for at komme endnu tættere på Horsens. Den mulighed tog de, og med to minutter igen af kampen satte Lene Østergaard bolden i mål til stillingen 30-28.

Dette blev desværre det sidste mål i kampen for SønderjyskE, og de kunne derfor se sig slået af ligaholdet efter en god fight. Kampen endte 32-28.

Kampens topscorere blev Lene Østergaard og Sofie Schelde, hver med syv mål.

Fakta

Kampen i tal

Horsens Håndbold Elite – SønderjyskE 32-28 (15-11)

Mål, SønderjyskE: Lene Østergaard 7, Sofie Schelde 7, Pernille Johannsen 5, Celina Hansen 4, Camilla Aastrup 3, Jackie Moreno 1, Alberte Rasmussen 1.

Lørdag D. 6. April 14:00