Søg

Nederlag i Nordjylland

Kasper Poulsen, 18. september 2016, kl. 17:14

EH Aalborg – SønderjyskE 30-29 (19-16) 

EH Aalborg: Kristina Bille 8, Mille Guldhøj 6, Line Berggren Larsen 5, Mathilde Selmar 4, Maria Helleup Olsen 3, Kathrine Skals 2, Emma Steffin 1 og Pernille Kjær 1

SønderjyskE : Helena Løjborg 7, Camilla Nissen 6, Nina Bech 6, Yasmin Sieljacks 3, Nadia Kongsted 3, Frida Blohm 2, Rikke Petersen 1 og Emma Kiellberg 1

Det var med stor spænding at de lyseblå havde set frem til at komme i kamp igen. Efter lange perioder med masser af hård træning, var det endelig blevet dagen, hvor dommerne fløjtede op til kamp om point. Modstanderen EH Aalborg har i sommerpausen fået tilført noget ekstra power i form af den tidligere landsholdsspiller Kristina Bille. Og hun skulle vise sig at blive ekstrem afgørende for sejren til hjemmeholdet.

Men det var nu ikke så meget hende der drillede de lyseblå i 1. halvleg, men derimod eget forsvarsspil. For efter en god start på kampen og en føring på 2-1, faldt forsvarsspillet fra hinanden og en timeout var nødvendigt. For 2-1 føringen var blevet vendt til en solid føring på 5-2 til hjemmeholdet og trods timeouten lykkedes det hjemmeholdet at bringe sig foran med 7-2 og 8-3. Det var især Aalborgs stregspiller der fik for meget plads og var scoringssikker. I den anden ende af banen var der alt for mange ukvalificerede afslutninger og dette blev straffet af en dygtig kontrafase fra hjemmeholdet side.

Det lykkedes dog for SønderjyskE at få bragt noget tempo ind i kampen og derfor var der masser af mål at se i 1.halvleg. Hele 35 kasser blev der sat ind. Men det var hjemmeholdet der kunne gå til pause foran med 19-16.

Fra 2.halvlegs start var der kun et mål fra de lyseblå, nemlig at komme tilbage i kampen og få rystet hjemmeholdet lidt. Men begge hold virkede lidt slidte efter en meget hård 1.halvleg, hvor begge mandskaber havde brugt utrolig mange kræfter. Og der skulle gå lang tid før de lyseblå endelig kom helt op. Men der var kontakt ved 24-24 med 10 minutter igen og herfra var kampen helt åben. Det samme scenarie blev dog ved med at gentage sig, nemlig at hjemmeholdet bragte sig foran og udeholdet udlignede. Selvom chancerne var der for at bringe sig foran og få rystet hjemmeholdet, så manglede den sidste skarphed. Og samtidigt var Kristina Bille kynisk da det gjaldt og var sammen med en flot præstation i hjemmeholdets mål ved Mia Larsen, afgørende for at de 2 point blev i Nordjylland.

Dermed bliver det endnu vigtigere for de lyseblå at komme på tavlen i næste opgør, som er på hjemmebane mod Vendsyssel Håndbold lørdag d.24.09 kl.15.00 i Aabenraa Idrætscenter.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus