Søg

De lyseblå sejrede i Santander Cup

Kasper Poulsen, 3. marts 2017, kl. 9:15

Santander Cup 5. runde

Hornslet (3.div)- SønderjyskE (1.div) 15-24 (10-13)

Der var dømt rigtig pokalstemning da 1.divisions damerne fra SønderjyskE besøgte 3.divisions mandskabet fra Hornslet. De ligger til dagligt helt i toppen af deres 3.divisions pulje og har direkte kurs mod 2.division.

Og opbakningen til det lokale hold fejler bestemt ikke noget. Hornslet hallen var fyldt op og der var super stemning i hallen hele vejen igennem.

Hjemmeholdet skabte eufori i hallen da de udlignede til stillingen 3-3, men herefter trak de lyseblå fra og bragte sig foran med hele 11-3! Men hjemmeholdet svarede stærkt igen, mens SønderjyskE smed det ene angreb væk efter det andet, med alt for mange tekniske fejl. Så 11-3 blev til 11-7 og halvlegsføringen var blot 13-10 efter en scoring fra hjemmeholdets side direkte på frikast efter tid.

Havde man siddet med et håb om at der kunne ske en sand pokal overraskelse i dette opgør, endte man med at blive skuffet. For udeholdet strammede grebet i 2. halvleg , hvor Hornslet havde meget svært ved at skabe chancer. Så det endte med en sikker sejr til SønderjyskE på 24-15 og dermed er holdet videre til næste runde i Santander Cup.

Man fik sparet lidt på ressourcerne og de 3 unge U18 spillere fik alle sammen godt med spilletid og fik også scoret et par mål.

Der var gensyn til Frida Blohm i 2.halvleg efter at hun har siddet ude det sidste stykke tid med en forstrækning. Hun fejrede sit comback med en flot scoring.

Stor ros til hjemmeholdet fra Hornslet for et super arrangement og vi ønsker dem held og lykke med oprykningen til 2.division.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus