Søg

Landsholdsspiller til SønderjyskE

Per Jessen, 29. november 2016, kl. 11:30

Bagspilleren Leonora Demaj, der sidste uge blev præsenteret som ny spiller på Kosovos landshold, skifter til SønderjyskE fra ligaklubben Nykøbing Falster Håndboldklub.

Det er efterhånden to år siden, at Leonora Demaj fik sin ligadebut hos Nykøbing Falster Håndboldklub, men teenageren har haft svært at få spilletid i landets bedste række. Derfor giver det mening, at den talentfulde venstre back skifter til SønderjyskE, hvor sportschef og cheftræner Olivera Kecman ser frem til at se sin nye spiller i aktion.

– Hun er en ung og talentfuld spiller, som skal have spilletid for at udvikle sig videre. Vi har i SønderjyskE været gode til at arbejde med den slags spillere, og jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med Leonora og se hende i lyseblåt, siger Olivera Kecman.

Uheld og skader har præget sæsonen indtil nu, og med 19-årige ”Leo” får Kecman lidt flere muligheder både i offensiven og defensiven, hvor den unge landsholdsspiller dækker centralt.

– Hun er skudstærk og gennembrudsfarlig, og så formår hun at spille i et højt tempo, hvilket passer fint til vores spillestil, forklarer Kecman.

Fakta Leonora Demaj
Nationalitet: Kosovo
Alder: 19 år (25.08.1997)
Højde: 178 cm
Position: Venstre back
Tidligere klubber: Nakskov Håndboldklub, SHP (Sydhavspigerne), Nykøbing Falster Håndboldklub

Foto: Nykøbing Falster Håndboldklub


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus