Søg

Kubicki er tilbage i SønderjyskE

Per Jessen, 23. juli 2020, kl. 5:30

Sønderjyden Kathrine Kubicki skifter ligaklubben Horsens HK ud med SønderjyskE Damehåndbold, der har papir på fløjspilleren de kommende to sæsoner.

Kathrine Kubicki startede som 3-4-årig med at spille håndbold i Løjt. Håndboldtalentet blev formet videre i Rødekro IF og SønderjyskE. Via DHG Odense, Ajax København og senest ligaklubben Horsens HK er den 26-årige sønderjyde nu tilbage, hvor det hele startede.

– Det er dejligt at komme hjem. Jeg ser SønderjyskE som et spændende projekt og noget, som jeg gerne vil være med til at bygge videre op. Jeg bliver den næstældste spiller på et hold med mange nye spillere. Det er lidt en ny situation, men det tiltaler mig meget, da jeg forhåbentlig kan give noget videre til de unge på holdet, forklarer Kathrine Kubicki.

Cheftræner i SønderjyskE Damehåndbold, Peter Nielsen, kan ikke få armene ned. Han byder samtidig et stort ”velkommen hjem” til sin nye spiller.

– Kathrine er en ønskespiller. Jeg får en spiller, som kommer med masser af erfaring til en ung trup. Hun er en dygtig fløjspiller og utroligt dygtig i kontraspillet. Jeg er glad for, at vi endnu engang kan hente en hjem med Aabenraa-rødder. Hun kender klubben og SønderjyskE-værdierne, og derfor får hun også en stor rolle, så vi arbejder stenhårdt efter dem og derved når vores fælles mål, udtaler Peter Nielsen.

Den nye assistenttræner, Mikael Jensen, kender Kathrine Kubicki fra deres fælles tid i Horsens.

– Jeg kender jo mange i og omkring klubben, og så havde jeg en rigtig god snak med Peter Nielsen. Mikael Jensen kender jeg i forvejen. Han er en god træner med nogle gode menneskelige egenskaber. Jeg ser virkelig frem til at spille i den lyseblå trøje igen, siger Kathrine Kubicki.

Privat danner hun par med SønderjyskE-ishockeyspilleren Rasmus Lyø. Parret bor i Haderslev, hvor fotoet af Kathrine er taget.

Fakta Kathrine Kubicki Nissen
Født: 06.04.1994
Højde: 171 cm
Position: Fløj
Tidligere klubber: Rødekro IF, SønderjyskE, DHG Odense, Ajax København, Horsens HK


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus