Knebent nederlag til SønderjyskE i returkamp

Det blev desværre til et nederlag til SønderjyskE i returkampen mod EH Aalborg i torsdags, da pigerne spillede anden oprykningskamp hjemme i Arena Aabenraa. Kampen endte 28-30.

Efter nogle tætte kampminutter gik de to point desværre til EH Aalborg i torsdags, hvilket betyder SønderjyskE nu skal ud i en sidste og tredje kamp mod Aalborg i oprykningsspillet.

SønderjyskE kom skarpt fra start i kampen, og da der var spillet 11 minutter satte Sofie Schelde bolden ind til stillingen 6-3.

Tremålsføringen varede ved, og da der var gået 22 minutter af første halvleg satte stregspiller Ricka Gindrup bolden i mål til stillingen 10-7.

SønderjyskE scorede da fire mål på fire minutter og skabte yderligere afstand til EH Aalborg da Lene Østergaard scorede til 14-9, med fire minutter igen af første halvleg.

SønderjyskE gik til pause med stillingen 16-12, efter Lene Østergaard satte første halvlegs sidste mål ind med to sekunder igen.

Anden halvleg startede knapt så godt for SønderjyskE, og da der var spillet 39 minutter var Aalborg kommet helt tæt på SønderjyskE igen. Pernille Johannsen scorede da til 19-18.

De to hold scorede da målene i på skift, dog kom EH Aalborg foran med SønderjyskE lige i hælene. Da der var spillet 47 minutter scorede Cecilie Bjerre til 23-25.

Med otte minutter igen af kampen satte Pernille Johannsen bolden i mål til stillingen 27-26, desværre scorede SønderjyskE blot et mål mere de sidste otte minutter, hvilket resulterede i et nederlag til SønderjyskE. Kampens sidste mål for SønderjyskE blev sat ind af Lene Østergaard og slutresultatet blev 28-30.

Nederlaget til SønderjyskE betyder de nu skal ud i en tredje oprykningskamp mod EH Aalborg, som spilles på søndag i Aalborg.

SønderjyskE’s topscorer i kampen blev Lene Østergaard med otte mål.

Fakta

Kampen i tal

SønderjyskE – EH Aalborg 28-30 (16-12)

Mål, SønderjyskE: Lene Østergaard 8, Pernille Johannsen 4, Sofie Schelde 3, Frida Nygaard 3, Cecilie Bjerre 2, Ricka Gindrup 2, Camilla Aastrup 2, Jackie Moreno 2, Stella Muir 2.

Lørdag D. 24. Februar 14:00