Søg

Kampen blev afgjort i 1. halvleg

Kasper Poulsen, 12. marts 2017, kl. 12:40

Aalborg HK – SønderjyskE Damer 18-32 (6-20)

Aalborg HK: Armisa Dedeic 4, Anne Hyldal 4, Charlotte Larsen 3, Lisa Bonnichsen 3, Laura Jensen 2, Anne Sophie Kristensen 1 og Kristina Hyre-Jensen 1

SønderjyskE Damer: Nina Bech 9, Emma Kiellberg 8, Helena Lojborg 5, Leonora Demaj 3, Emily Baunsgaard 3, Celina Hansen 2, Frida Blohm 1 og Camila Nissen 1

Det var forventet at SønderjyskE ville tage de 2 point med sig hjem til Sønderjylland. Men at det kunne ske på baggrund af så flot en præstation i 1. halvleg, var ikke forventet.

Så det var en rigtig positiv præstation det der blev leveret de første 30 minutter. Efter blot 5 minutter var stillingen 4-0 og hjemmeholdet tog en timeout. Men de lyseblå fortsatte med at storme derud af og øgede føringen til 10-1 efter 13 minutter. Herfra satte de lyseblå et nyt attentat ind og spillede noget af det bedste forsvarsspil og tempospil, der er set i denne sæson. Så stillingen efter 28 minutter var 19-3!!

Hjemmeholdet fik dog sluttet godt af og pauseføringen var derfor 20-6.

Der var rigtig mange gode enkeltmandspræstationer i 1.halvleg, hvor især Nina Bech imponerede med hendes træfsikkerhed fra fløjen og hendes hurtige antrit op af banen. Emily Baunsgaard viste igen sprudlende spil og stod bag mange flotte assist, mens Emma Kiellberg havde gang i skudarmen og lavede nogle flotte mål fra distancen. Der var dog ingen gennembrudsmål fra hende i dette opgør.

2 .halvleg blev aldrig den bedste håndboldoplevelse, da den mest handlede om at bytte mål frem og tilbage mellem holdene. I perioder var det hjemmeholdet der spillede bedst, mens de lyseblå dog fik vist god håndbold i glimt. Rytmen blev brudt lidt, da hele bænken kom i spil og derfor var det måske fair nok at kampen udviklede sig således.

Det hele endte med en sejr på 32-18 og dermed har SønderjyskE leveret et par rigtig gode præstationer her på det sidste og kan forhåbentlig fortsætte den gode stime om 14 dage, hvor Horsens kommer forbi Aabenraa Idrætscenter.

 

Vi kan være yderst tilfredse med vores indsats i 1.halvleg. Det er stor klasse det pigerne præsterede her og viser at vi har tænkt os at sætte en rigtig god slutspurt ind, her i den afgørende fase af sæsonen. Vi er ikke tilfredse med det indtryk vi efterlader i løbet af 2. halvleg, her er vi nødt til at forlange lidt mere af hinanden. Men vi fik både sejren og leverede en stor 1.halvleg og vi kan tage rigtig mange gode ting med os videre. Nu har vi fokus på det fysiske det næste stykke tid, inden det går løs igen om 14 dage.

Cheftræner Oli Kecman

 

 

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus