Søg

Hurtig playmaker til SønderjyskE Damehåndbold

Jacob Ravn, 18. august 2020, kl. 5:30

SønderjyskE Damehåndbold har skrevet en toårig kontrakt med den 21-årige playmaker Rebecca Sønderskov.

Der kommer fart over feltet, når Rebecca Sønderskov sætter spillet op i Arena Aabenraa.

Den 21-årige playmaker er indbegrebet af fart og vilje, og sportschef og cheftræner i SønderjyskE Damehåndbold, Peter Nielsen, glæder sig derfor over, at Rebecca Sønderskov har underskrevet en toårig kontrakt med klubben.

– Vi er meget glade for tilgangen af Rebecca Sønderskov, for det giver os nogle nye muligheder i vores spillestil, når vi kan veksle mellem hende og Sofie Schelde-Rasmussen.

– Hendes kompetencer er en fart uden lige, og samtidig har hun er godt håndboldhoved og et rigtig godt blik for sine medspillere. Vi kommer til at arbejde benhårdt med, at hun skal have en større rolle i det defensive spil, og hun skal blive mere farlig selv. Hun flytter til Aabenraa for at give håndbolden 100 procent, og jeg glæder mig til at se hende udvikle sig i vores miljø, siger Peter Nielsen

Rebecca Sønderskov glæder sig over sin nye kontrakt i SønderjyskE Damehåndbold.

– Jeg har valgt at spille i SønderjyskE, efter jeg havde et par gode samtaler med Peter Nielsen. Klubbens rammer er meget professionelle, og klubbens visioner som hold – men også for den individuelle spiller – lyder rigtig spændende. Jeg glæder mig til en god sæson, siger Rebecca Sønderskov.

FAKTA
Navn: Rebecca Sønderskov
Position: Playmaker
Land: Danmark
Født: 16/2-1999 (21 år)
Tidligere klubber: Holstebro Håndbold, Team Tvis Holstebro, EH Aalborg og Ringkøbing Håndbold.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus