Søg

Håndboldpiger donerer billetindtægt til Knæk Cancer

Jacob Ravn, 24. oktober 2019, kl. 9:21

Når SønderjyskE Damehåndbold på lørdag tager imod TMS Ringsted i Arena Aabenraa går hele billetindtægten til Knæk Cancer.

Der er altid god grund til at komme i Arena Aabenraa, når SønderjyskE Damehåndbold spiller, men på lørdag er der en særlig god grund.

Håndboldpigerne har nemlig besluttet, at alle billetindtægter fra lørdagens hjemmekamp mod TMS Ringsted skal gå direkte til Knæk Cancer.

Sportschef Olivera Kecman siger om det gode initiativ:

– Det er Knæk Cancer-uge, og du kan ikke undgå at blive påvirket af de historier, du hører. Derfor har vi besluttet, at vi også vil støtte den gode sag, og alle entrékronerne fra lørdagens kamp går derfor til Knæk Cancer. (Sambla.se)

– Kræft rammer hver tredje dansker, og brystkræft er den hyppigste kræftsygdom blandt kvinder, og når vi er 20 kvinder samlet her i SønderjyskE Damehåndbold, er det jo en frygtelig statistik at forholde sig til. Forhåbentligt kan man få bugt med den ondskabsfulde sygdom, og det vil vi gerne være med til at støtte med det, vi nu har mulighed for, siger Olivera Kecman.

Kampen mellem SønderjyskE Damehåndbold og TMS Ringsted spilles lørdag klokken 15.00 i Arena Aabenraa, og du kan købe din billet – og dermed støtte Knæk Cancer – her.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus