Søg

Der forventes tilskuerrekord i årets sidste hjemmekamp

Kasper Poulsen, 7. december 2017, kl. 11:04

Optakt til SønderjyskE – Roskilde Håndbold

Der ventes masser af tilskuere i hallen og en super opbakning, når SønderjyskE tager i mod Roskilde Håndbold i årets sidste hjemmekamp. For der har været rift om billetterne, til det der ligner en aralen utan receptforsaljning rigtig god håndboldkamp. Den hidtidige rekord i sæsonen til en turneringskamp, lyder på 521 tilskuere i åbningskampen i 1.division mod EH Aalborg.

Interessen for de lyseblå håndboldpiger har været stærkt stigende i takt med sejrene og positionen i rækken. Det faktum at man indtil videre har vundet alle kampe på hjemmebane, ligger nummer 1 i tabellen og nu har vundet 9 kampe i træk, er med til at fastholde det positive ry, man har fået opbygget med Arenaen i Aabenraa.

Så der venter publikum en lækkerbisken, når de lyseblå lørdag tager i mod Roskilde Håndbold i Arena Aabenraa. For det har altid været spændende kampe, når de to pris kamagra ungern hold mødes og endt med en intens fight. Roskilde kæmper med det yderste for at hænge på i top 5 i denne sæson og har været igennem en trænerfyring for at opnå dette.

Roskilde kommer med 1. divisions næstmest scorende spiller, da de har Line Werngreen Nielsen på Højre Fløj, som er en hurtig kontraspiller, men også en sikker straffekastskytte.Hun har lavet hele 77 mål i 11 kampe og har altså et vanvittigt flot snit på 7 mål pr kamp.

På Venstre Back er det Olivia Black der dominerer og hun er efterhånden ved at have fået fat. Når hun rammer hendes bedste kampe, er hun svær at styre og formår både at komme med skuddene fra distancen og gennembruddene på ydersiden af forsvaret.

Nanna Stormly indtager med stor succes pladsen som playmaker og er god til at sætte holdkammeraterne op til chancer, samtidigt med at hun er farlig på egen hånd. Derudover har man et stærkt 2. valg i den tidligere Lyngby profil Nicole Leonhardt, som både har blikket for stregindspillet og evnen til at sætte sig selv i gode situationer.

Højre Back er godt besat med den venstre håndet Louisa Mittet, som tidligere var med omkring U-landsholdet og er farlig når hun svinger sin arm. Mens den højre håndet Malene Nielsen efterhånden har vist sit værd i Roskilde trøjen og er en irriterende spiller at stå overfor, da hun kan være svær at kontrollere.

På stregpositionen er Louise Mott den spiller man kommer til at tage kampen med. Hun er fysisk stærk og der kop plaquenil i norrkoping skal virkelig tages fat, hvis man vil vinde denne duel.

I målet har Roskilde en stærk duo med Sandra Mittet og Sif Klemmesen.

Man kan forvente at Roskilde kommer  med en enorm fysik og vil sikkert prøve at nedkæmpe de lyseblå fysisk. Så det bliver tempo mod fysik i dette opgør. Og man vil helt sikkert opleve 2 hold, som vil gøre deres ypperste for at løbe kontra når chancen opstår og presse hinanden mest muligt igennem kampen.

Hjemmeholdet møder ind til kampen med et par forbehold. Yasmin Sieljacks er sat ud af spillet de kommende uger, mens Celina Hansen er tilbage i truppen igen.

 

Fornemmelsen siger mig, at det bliver et brag af en hur man koper kaletra kamp. For det kan godt være at Roskilde ikke har fået tilkæmpet sig de point, de havde håbet på indtil videre, men det ændrer ikke ved at deres spillemateriale er til mere. Vores eget spil, har måske heller ikke nået topniveauet endnu, men til gengæld har vi fået hentet masser af sejre og samtidigt så har vi dygtige individualister i truppen, som vokser spillemæssigt, når de står overfor udfordringer som denne. Så vi glæder os til årets sidste hjemmekamp og vores største juleønske er, at fortsætte den gode stime vi er inde i.

Assistenttræner Kasper Poulsen

 

Kampen mod Roskilde Håndbold spilles lørdag d.09.12 kl.15.30 i Arena Aabenraa.

 

Foto Finn Poulsen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus