Søg

Favoritværdigheden er skiftet

Kasper Poulsen, 16. april 2019, kl. 19:03

Optakt Bjerringbro – SønderjyskE (2. kvalifikationskamp) 

Der venter de lyseblå piger en stor udfordring, når de onsdag aften tager til Bjerringbro, hvor 2. kvalifikationskamp venter. Facts er, at en sejr til Bjerringbro eller uafgjort, sender Bjerringbro videre og SønderjyskE ud. Mens en sejr til de lyseblå piger, vil betyde at det hele skal afgøres i en 3. kvalifikationskamp i Arena Aabenraa.

Hjemmeholdet har det bedste udgangspunkt og må nok også påtage sig favoritrollen. Med en hjemmebanestatistik der hedder 9 sejre i 11 kampe, samt 2 sejre ud af 3 kampe mod SønderjyskE, er det svært at tolke dette anderledes. Bjerringbro har i det hele taget haft en super flot sæson uden de helt store forventninger, men nu er de ganske tæt på at at kvalificere sig til de afgørende oprykningskampe mod Ajax eller Randers.

Intet er dog afgjort endnu og kampen onsdag aften, kan bestemt stadigvæk gå begge veje. Der er ingen tvivl om at Bjerringbro vil prøve på at fastholde de ting som de har haft stor succes med i 3 forudgående opgør, mens de lyseblå føler at de har mere at komme med.

SønderjyskE har Louise Andresen tilbage på holdkortet efter en lille skadesperiode.

 

Den hedder vel 60-40 i Bjerringbros favør, efter at de tog stikket i det første opgør. De har kunnet spille uden pres hidtil og dette har bestemt spillet ind i deres flotte præstation i det første opgør. Men en ting er at spille uden pres, noget andet er at spille en afgørende kamp på hjemmebane, hvor de reelt kun kan skuffe nu, når de er så tæt på målet. Vi har alt at vinde nu, efter at vi smed sejren på hjemmebane og gjorde betingelserne yderst vanskelige for os selv. Vi slipper alt frit nu og er klar til at kæmpe os igennem både de gode og dårlige perioder. Det er bestemt ikke over endnu 🙂 

Assistenttræner Kasper Poulsen

 

 

 

Kampen spilles kl.19.00 onsdag d.17.04 i Bjerringbro Idrætspark. 

 

 

Foto: Finn Poulsen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus