Søg

En vigtig sejr

Kasper Poulsen, 16. oktober 2016, kl. 13:31

SønderjyskE – TMS Ringsted 29-28 (15-13)

SønderjyskE Damer : Emma Kiellberg 11, Camilla Nissen 5, Helena Løjborg 4, Yasmin Sieljacks 2, Rikke Hoffbeck 2, Nadia Kongsted 2, Nina Bech 2 og Frida Blohm 1

TMS Ringsted: Liza Stokholm Olsen 7, Amanda Dahl 5, Patricia Szölösi 5, Caroline Rasmussen 4, Trine Mortensen 2, Sofie Lang Fritsbøger 2, Natascha Wollesen 1 og Ida Kingo 1

Det krævede en sejr hjemme over det ubesejrede hold fra TMS Ringsted, hvis de lyseblå skulle have kontakt med top 3. Og man fik hvad man ønskede sig. Men først efter en kamp, som bølgede frem og tilbage og først blev afgjort helt til sidst.

Man sad ellers med et indtryk af at hjemmeholdet kunne rykke fra TMS allerede i 1.halvleg, da man flere gange fik slået et hul. Man var foran med 8-4, 11-7 og 14-10. Men hver gang man havde chancen for at trække fra, fik man ikke udnyttet tempospillet og samtidigt havde udeholdet god udstråling og masser af selvtillid. 3 sejre på stribe havde fået moralen helt i top ved dem og de blev ved med at kæmpe sig tilbage. Men alligevel duftede det af en 3 målsføring til hjemmeholdet ved pausen, men i stedet for blev de sidste 10 sekunder rigtig dyre. Først blev Helena Løjborg smidt ud og 2 sekunder før tid fik Nadia Kongsted en udvisning og udeholdet kunne reducere til 15-13 på straffekast efter tid.

Det var derfor op af bakke fra start af 2. halvleg, da man var 2 spillere i undertal. Dette udnyttede TMS til igen at få kontakt og herfra var kampen helt lige. Dog med hjemmeholdet i spidsen med et enkelt mål, det meste af tiden, men hele tiden med udeholdet jagtende. Og 5 minutter før tid ligende det pludselig en udesejr, da TMS bragte sig foran med 27-26!

Men så var det lige at de lyseblå havde en spiller tilbage på holdkortet i dagens kamp. Emma Kiellberg som har været ude med en skade, var tilbage igen og var aldeles fremragende. Hun var her, der og alle vegne. Selvom hun brugte mange kræfter forsvarsmæssigt, var hun uimodståelig i angrebsspillet. Hele 11 kasser bankede hun ind og så tog hun et fantastisk ansvar de sidste 5 minutter og lavede hjemmeholdets sidste 3 mål. Hun var sammen med Camilla Nissen de afgørende spillere i dette opgør. Derfor blev det SønderjyskE der trak sejren hjem på 29-28!

Generelt set var det en kamp, hvor hjemmeholdet aldrig fik gang i det tempospil, som normalt er kendetegnet for holdet. Alligevel lykkedes det at banke 29 kasser ind. Så øjnene må rettes mod forsvarsdelen og optimere tingene her, inden den svære udekamp næste weekend mod Roskilde.

 

Spillerne er selvfølgelig rigtig glade for sejren og måden hvorpå vi fightede os igennem modgangen. Men det blev aldrig en kamp, som forløb helt efter vores hoved. Dertil var der for mange personlige fejl og for mange situationer vi ikke fik udnyttet optimalt. Man stræber altid efter at præstere optimalt hver gang, men i sidste ende er det selvfølgelig sejren der er vigtigst for os. Vi fik stoppet deres ubesejrede stime og vi fik vundet en kamp som var helt tæt. Det er faktisk lang tid siden at vi har prøvet dette og man skal ikke undervurdere effekten af det. Nu er det pludselig os der har vundet 3 kampe i træk og nu må vi ligge alle kræfter i at øge denne stime 🙂 

Assistenttræner Kasper Poulsen

 

Holdets næste kamp er søndag d.23.10.16 kl.15.00 i Roskilde hallerne. 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus