Søg

En smuk håndboldsejr

Kasper Poulsen, 25. september 2016, kl. 10:12

SønderjyskE – Vendsyssel 34-17 (17-5)

En af de smukkeste præstationer der er set i nyere tid. Så kort kan det beskrives. For det var virkelig flot, det de lyseblå piger viste frem foran et begejstret publikum. Det var en holdindsats når det er bedst, krydret med et par virkelig flotte individuelle præstationer.

Det der kunne have været et åbent opgør, ændrede sig fra stillingen 2-2 til 11-2. Hele 22 minutter af 1. halvleg skulle der gå, før udeholdet fra Vendsyssel lavede sit 3. mål i kampen. Intet mindre end imponerende af hjemmeholdet, som virkede topmotiverede fra kampens start og holdt gnisten kampen ud. Kampen udviklede sig til at blive et opgør mellem skyttere fra udeholdets side af og så tempospillet, som SønderjyskE skød igen med. Og i dette opgør blev det tempospillet som gjorde den helt store forskel.

Vendsyssel brugte meget energi på at spille deres stærke skyttere op til skud, men et godt bevægeligt forsvar og en eminent spillende Louise Egestorp i målet, var for en stor en opgave at løse. I stedet for succes med skudende fra distancen, blev det tempospillet op af banen som publikum fik af se. Og her var Helena Løjborg og Camilla Nissen dominerende i 1.halvleg. Mens Emma Kiellberg og Christina Tønder løste deres forsvarsopgaver på fornemmeste vis.

Så det var med et stort smil på læberne og et noget overraskende ansigtsudtryk at hjemmeholdet kunne gå til pause foran med 17-5! Dejligt at håndbold stadigvæk kan overraske, selv de største beundrer af sporten.

Der blev gjort alt for at spillerne skulle gå ind til 2. halvleg og følge op på de ting som havde fungeret i 1.halvleg med stor succes. Og spillerne havde virkelig tænkt sig at fortsætte storspillet og gav sig fuldt ud i 2.halvleg også. Trods skader til Yasmin Sieljacks og Emma Kiellberg, som begge måtte forlade kampen i utide, så fortsatte holdkammeraterne ufortrødent og sluttede opgøret af på imponerende vis.

Frida Blohm og Nina Beck satte trumf på i 2.halvleg med en flot præstation, mens anfører Rikke Petersen strålede og trak holdkammeraterne med sig. Den unge Cecilie Brandt gik uimponeret til værks og satte et par flotte mål ind fra højre back og stod bag adskillige flotte assist. I slutningen af kampen var der debut til Annika Slaikjer Hansen, som gjorde sig bemærket med hendes defensive kvaliteter.

Alt i alt var det en herlig lørdag i Aabenraa Idrætscenter og glæden over endelig at vinde en turneringskamp igen var stor. Og sikke en måde at snuppe årets første sejr på…

 

Cheftræner Oli Kecman udtaler: Det er altid en forløsning at få sæsonens første sejr og vi kunne bestemt ikke have ønsket os en bedre måde at gøre det på. I dag fik vi vist hinanden, hvad vi kan præstere, hvis vi er skarpe omkring vores aftaler og byder ind med det tempospil, som skal kendetegne os i denne sæson. Vi måtte justere flere gange i løbet af kampen pga. trælse skader og det er vi selvfølgelig nødt til at forholde os til. Men vi arbejder videre med vores koncept og det var især glædeligt at se så mange af de unge spillere byde ind. For vi er stærkest, når vi udnytter alle vores ressourcer. I dag er vi glade, men fra i morgen af, minder vi hinanden om at dette blot var 2 point og forude venter der masser af udfordringer på os. Men smilet kan de ikke tage fra os.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus